200 timisoreni cu dizabilitati intelectuale vor beneficia in continuare de servicii sociale comunitare oferite de Fundatia „Pentru Voi” si datorita increderii de care ne-am bucurat din partea comunitatii locale, dar si a cetatenilor din alte zone ale tarii, care au crezut in misiunea noastra si au redirectionat 2% in 2013.       

Conform statisticii D.G.A.S.P.C. publicata pe ANPH.ro, 102.000 tineri și adulți din România au dizabilitați mentale. Dintre aceștia, doar 1041 beneficiaza de servicii sociale comunitare dintre care 200 beneficiari sunt ai Fundatiei „Pentru Voi” din Timisoara.

Daca in ultimii ani fondurile din campania 2% ne-au ajutat sa construim doua centre de zi si o locuinta protejata pentru adulti cu dizabilitati intelectuale, anul acesta obiectivul este asigurarea continuitatii serviciilor sociale comunitare pentru ca 200 persoane sa beneficieze de o locuinta protejata (un loc pe care sa il numeasca „acasa”), un centru de zi, servicii la domiciliu, servicii de angajare sprijinita in munca, servicii respiro si programe complementare.  

Multumim tuturor celor care au crezut in noi si in special timisorenilor care au redirectionat 2% Fundatiei „Pentru Voi”!