Afla ce e nou in Noul Office participand la seminarul online organizat de TechSoup Romania si ITSpark pentru organizatiile neguvernamentale. Webinarul va avea loc pe 21 februarie 2013, incepand cu orele 16:30. Inscrie-te gratuit completand acest formular. Emisiunea va fi transmisa live.

Noul Office este disponibil deja pentru organizatiile nonguvernamentale prin intermediul Programului de donatii TechSoup Romania in variantele Office Standard si Office Professional, oferind posibilitatea de a deschide fisiere PDF in Word, integrarea si sincronizarea cu mai multe dispozitive a documentelor si noi modalitati de lucru in Excel.

Pentru a intelege noile functionalitati, precum si pentru a raspunde tuturor intrebarilor ONG-urilor legate de noul Office, webinarul TechTalk va aborda teme precum: Ce e nou in Noul Office; Pachete disponibile prin programul de donatii TechSoup; Resurse utile: tutoriale si articole.

Emisiunea va fi moderata de Cosmin Tataru, technical writer, speaker şi moderator in comunitatea ITSpark, iar invitati vor fi Alexandru Dionisie, Microsoft Community Contributor Office 365 forums si Steliana Moraru, Partner Manager TechSoup Romania.

***
Despre TechSoup Romania
TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea. Cele peste 550 de organizatii neguvernamentale din Romania, membre ale comunitatii TechSoup, au facut economii de peste 1.000.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii - peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta. Alaturi de TechSoup Romania sunt parteneri internationali precum Adobe, Cisco si Microsoft care ofera cele mai noi programe si aplicatii organizatiilor romanesti in Programul de Donatii, dar si companii romanesti de IT care sunt alaturi de organizatii neguvernamentale din Romania voluntariind in programe precum ReStart Romania.

Despre ITSpark Romania
ITSpark este o comunitate tehnica, utila celor implicati in zona IT-Pro entry si mid-level: studenti sau incepatori in domeniul IT, personal tehnic si non-tehnic din segmentul IMM/ ONG si end-users/ consumers care fie sunt la inceput, fie vor sa invete mai multe despre acest domeniu. Parteneriatul cu TechSoup Romania ne permite sa interactionam mai usor cu zona ONG-urilor, oferind solutii practice si concrete pentru eventualele probleme existente.