Miturile legate de adoptie, descurajarea venita din partea cercului de cunostiinte si a societatii in general, informatiile contradictorii despre adoptie culese din diferite surse neavizate si nelinistea a ceea ce poate fi dupa de adoptie, descurajeaza foarte multe familii care ar avea posibilitatea sa adopte si sa schimbe viata unui copil.

Dincolo de problemele din sistemul de protectie sociala fiecare dintre noi ar trebui sa consientizam ca puterea de a schimba viata unui copil sta doar in noi, in fiecare in parte. A adopta un copil este o decizie venita din inima si din capacitatea viitorilor parinti a raspunde unor nevoi speciale si de a darui neconditionat de varsta, etnie si varsta de sanatate, iubire, siguranta si un viitor, unui copil fara o familie.

Anual, in medie, in Romania, doar 1300 de familii doresc sa adopte un copil iar prin aceasta campanie organizatia isi propune sa creasca numarul de familii dornice sa adopte, dar si numarul de copii adoptati.

Prin aceasta campanie dorim sa va fim alaturi dragi viitori parinti si sa va acordam asistenta juridica si psihologica necesara depasirii problemelor intampinate de-a lungul adoptiei, asa incat  sa nu va mai simtiti singuri, debusolati, dezorientati si nesiguri in adoptia copilului vostru !  Noi va vom fi alaturi pe acest drum si va vom sprijini sa aveti parte de o experienta extraordinar de frumoasa.

Raspunsurile la intrebarile care va framanta le puteti obtine in cadrul sesiunilor de informare pentru inceperea procedurii de adoptie dar si in cadrul cursului de pregatire pentru asumarea rolului de parinte adoptator, curs care face parte din procedura de obtinere a atestatului de parinte adoptator.

Consilierile informative vor avea loc in urma unor programari in prealabil facute. Pentru detalii si inscrieri la cursul de pregatire va rugam sa ne contactati pe office@adorcopiii.ro, persoana de contact Simona Czudar.

Cursurile vor fi sustinute in Timisoara, incepand cu luna august, la o data anuntata ulterior. Clipurile de promovare a adoptiei au fost realizate de www.ArtizamFilm.com si vor fi difuzate de postul ProTv, intro campanie sociala de interes public. 

Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi in aceasta campanie !
http://www.adorcopiii.com/2013/06/21/o-noua-campanie-adorcopiii-nu-irosi-timpul-schimba-o-viata-adopta-un-copil/