ADV Romania invita reprezentantii firmelor interesate de colaborarea cu unitatile protejate autorizate si oportunitatile oferite de Legea 448/2006 sa se inscrie gratuit pe site-ul www.unitatiprotejate.ro la sectiunea companii.

Cei inscrisi pot gasi pe acest site informatii despre potentiali parteneri de afaceri din zona economiei sociale, pot promova licitatii si de asemenea pot descarca gratuit CATALOGULUI NATIONAL AL UNITATILOR PROTEJATE AUTORIZATE 2010, un instrument de comunicare in care veti gasi inclusiv informatii privind modalitatea in care puteti scapa de o taxa la buget si sa economisiti suma respective, utilizand facilitatile din Legea 448/2006.

Va invitam asadar sa va incrieti datele firmei pe acest site si impreuna, sa incercam sa punem in valoare oportunitatea pe care o reprezinta unitatile protejate autorizate pentru mediul de afaceri.

Pagina de web www.unitatiprotejate.ro a fost creata in cadrul proiectului „Primul pas spre o viata independenta” implementat de ADV Romania in parteneriat cu Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale - Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap si Consiliul Judetean Iasi -Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi - cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale". "Investeste in oameni!".