19-20 mai sunt zilele fundraisingului in Romania! In plina primavara, va asteptam la Conferinta “Atragerea Fondurilor din Comunitate”. Pana in 11 mai va puteti inscrie completand formularul de pe site-ul www.arcromania.ro

Anul acesta, castigatorul premiului cel mare al Galei Oameni pentru Oameni si al premiului pentru cea mai buna campanie de atragere de fonduri, Asociatia Salveaza Vieti va fi prezenta la Conferinta. Veti afla de la ei cum au reusit sa mobilizeze peste 1.000.000 de euro intr-o singura campanie!

De asemenea, castigatorul premiului pentru cel mai bun fundraiser al anului, Iulian Vacarean, reprezentand Asociatia Beneva, va fi la Conferinta pentru a vorbi despre cum o organizatie mica poate schimba si transforma lucrurile cu resurse putine si multa implicare.

Alti invitati in Conferinta sunt: Elena Serban, director Fundatia Vodafone, Sorin Axinte (Axu) brand consultant, Peter Barta, director Fundatia Post Privatizare, Cristiana Ionescu, consultant fundraising, Despina Andrei Private Fundraising & Partnerships Manager UNICEF.

Pentru mai multe informatii despre invitati si ateliere va invitam sa urmariti agenda pe site-ul nostru – www.arcromania.ro . Am pregatit ateliere structurate in jurul temelor relevante pentru atragerea de fonduri – metode de fundraising, aspecte legate de comunicare, lucrul cu sectorul de afaceri si pregatirea interna pentru atragerea de fonduri.

Conferința “Atragerea Fondurilor din Comunitate”este evenimentul din care fundraiserii pleacă cu energie, idei, informații noi și cu o motivație revigorată de a face atragerea de fonduri!  De aceea, știind încărcătura de energie și dezvoltarea profesională pe care participarea la conferință o aduce celor implicați, va asteptam cu drag la Conferinta!

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la adresa conferinta@arcormania.ro

Echipa Conferintei