Util Deco Mures si Promenada Mall va invita duminica, 13 februarie 2011, intre orele 12,00 si 20,00 la O DUPA AMIAZA LA PROMENADA...MALL cu cadouri, surprize si un spectacol de LANSARE A COLECTIEI DE PRIMAVARA – VARA UTIL DECO.

Scopul acestui eveniment este aducerea in prim plan a produselor noi realizate in unitatea protejata autorizata Util Deco, structura de economie sociala dezvoltata si sustinuta de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania pentru a face cunoscut un model de integrare profesionala a tinerilor cu dizabilitati.

Programul zilei:

Ora 12,00 - Deschiderea standului PUNE-TI DRAGOSTEA IN RAMA, la care sub sloganul „Fii responsabil! Iubeste cu grija!” tinerii pot primi informatii privind comportamente de viata sanatoase si daca doresc sa aiba o dovada a iubirii lor, pot face o fotografie. Fotografia respectiva va fi listata si inramata in rama foto Util Deco.

Ora 16,00 - LANSAREA COLECTIEI DE PRIMAVARA – VARA UTIL DECO care va cuprinde costume de carnaval/serbare pentru copii, accesorii vestimentare, perne şi lumanari decorative, martisoare si felicitari.

Prezentarea costumelor va fi facuta pe scena de la Promenada Mall intr-un spectacol prezentat de actorul Iulian Praja si la care contribuie Andrei Virgiliu Turcu – chitara clasica, Gimnaziul “Sfantu Gheorghe” din Singeorgiu de Mures si Clubul Sportiv Dans Art.

In cadrul spectacolului vor fi facute si tragerile la sorti pentru TOMBOLA IUBIRII, participantii fiind cumparatorii de duminica, intre orele 12.00 si 16.00, care completeaza taloanele de tombola de la Info Clienti. Taloanele vor fi adunate la ora 16.00 si va fi facuta extragerea castigatorilor care vor intra in posesia premiului numai daca prezinta bonul fiscal prin care au facut cumparaturile si, fireste, daca sunt prezenti la eveniment. In situatia in care un castigator nu este la eveniment va fi extras numele altei persoane.

Premiul cel mare este un weekend pentru doua persoane la Bran, oferit de agentia de turism Adonis.

Orele 16,00 – 20,00 - VANZARE SI COMENZI la standul Util Deco din Promenada Mall. De asemenea, produsele colectiei pot fi comandate si de pe site-ul www.utildeco.ro .

Echipa ADV Mures multumeste celor care au contribuit la realizarea evenimentului: sponsorilor Agentia de Turism Adonis, bauMax si Promenada Mall, Radio Tirgu-Mures ce asigura sonorizarea evenimentului, precum si celorlalti parteneri media – Agentia de Presa “Asii Romani” din Nurenberg, Cuvantul Liber, 24 ore muresene, Zi de Zi, Radio Tirgu-Mures, Radio Son, Erdely TV si Stii TV.

Mai multe informatii privind evenimentul puteti obtine de la Carmen Speranta Ciulea, Director Centrul Mures al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania, Tel. 0757-110253 sau la e-mail advms@alaturidevoi.ro.