Miercuri, 24 aprilie 2013, de la ora 20:00, avem deosebita placere de a va invita la un nou episod dedicat oamenilor de bine, avandu-l de aceasta data in postura de invitat special pe unul dintre oamenii care au inspirat initiativa noastra, a celor de la GensDuBien: Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii Garantat 100%.

Ne-a dat garantii la fiecare editie, iar, dupa 13 ani, noi, telespectatorii i-am „facut” una dintre cele mai de succes emisiuni culturale.

„In fiecare emisiune vrem sa facem o declaratie publica: noi nu incercam sa fim altfel, dar incercam sa aratam ca se poate si altfel. Este posibil”,spune Catalin cu aceeasi voce calda cu care ne-a obisnuit inca din 1999.

Catalin Stefanescu n-a obosit deloc sau, dupa cum o zice chiar el, „nu e cazul sa ne prafuim”.

Cum emisiunea sa se invarte in jurul invitatilor, ei fiind cei care dicteaza mersul productiei, asa va fi si miercuri seara, la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu, nr.5), unde, de data aceasta, intalnirea va fi cu el, prezentatorul emisiunii.

Nu vor lipsi nici surprizele muzicale, va fi o seara pe cinste, garantam. Garantam 100%.



Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numarul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).