In perioada 30 iunie-1 iulie, 28-29 iulie si 25-26 august, Organizatia Ecologista Mare Nostrum organizeaza la Constanta, in incinta Delfinariului, sub egida unui festival, trei targuri de produse handmade, care au si scop caritabil.

Esti artist handmade? Esti un sustinator al cauzelor eco? Stiai ca prin munca ta oferi oamenilor alternative eco la produsele existente deja pe piata?

Daca da, atunci cu siguranta vei vrea sa fii alaturi de noi la primul Festival Eco Handmade din Constanta!

ONG Mare Nostrum vrea sa ofere atat turistilor, cat si constantenilor, suveniruri si amintiri cat mai eco de la mare, dar si alternative la diverse produse clasice. De aceea, organizam un festival ce consta in 3 targuri eco handmade pe toata perioada verii.

Targurile vor fi organizate in incinta Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii (Delfinariu), dupa cum urmeaza:

Targ 1, Perioada: 30 iunie-1 iulie 2012, Ora: 10:00-18:00;

Targ 2, Perioada: 28-29 iulie 2012, Ora: 10:00-18:00;

Targ 3, Perioada: 25-26 august 2012, Ora: 10:00-18:00.


Artistii care vor sa isi expuna obiectele la un targ (sau la toate), trebuie sa trimita un e-mail la adresa event@marenostrum.ro, in care sa ne spuna la care dintre targuri vor sa participe si sa ne lase datele lor de contact.

Participarea la targuri a artistilor se face in regim de donatie. Pentru participarea la un singur targ, donatia este de 100 de lei, pentru doua targuri 180 de lei, iar pentru trei targuri 250 de lei. Plata se va face cu minim o saptamana inainte de primul targ la care artistul participa.

 

***
Donatia este nerambursabila, iar banii stransi vor fi folositi pentru achizitionarea de premii si materiale didactice pentru institutiile de invatamant cu care lucreaza ONG Mare Nostrum.***

Datorita politicii locatiei, NU exista intrare libera la targ pentru vizitatori, dar exista cateva facilitati pentru artistii inscrisi. De asemenea, fiecare artist trebuie sa isi asigure standul de prezentare, organizatorii asigurand doar spatiul de expunere.

Pentru mai multe detalii sau intrebari, asteptam e-mailurile voastre!
Mai multe detalii pe ongmarenostrum.wordpress.com