Incepand cu acest an, organizatiile non-guvernamentale pot inscrie proiecte in competitia Romanian PR Award la categoria "Organizatii non-guvernamentale. Societate civila". Sectiunea reuneste campanii de comunicare realizate de catre ONG-uri in orice domeniu de interes social si civic: de la drepturile omului, educatie civica si buna functionare a democratiei pana la invatamant si cercetare, cultura, parteneriate public-privat pentru programe de sustenabilitate, sanatate publica, mediu, nevoi comunitare.

Inscrierile la cea de-a 6-a editie a competitiei se vor incheia in data de 31 iulie 2008. Cele mai bune campanii inscrise in cele 8 sectiuni de concurs vor fi premiate cu ocazia Galei PR Award, in seara zilei de 1 octombrie, la JW Marriott. 16 specialisti in PR, analisti si practicieni recunoscuti international, asigura jurizarea competitiei.

Lista ONG-urilor finaliste la editiile anterioare ale concursului reflecta o mare diversitate a activitatilor de relatii publice desfasurate de catre societatea civila. Printre proiectele premiate s-au numarat programe de activism impotriva violentei domestice, campanii de promovare a drepturilor persoanelor cu dizabilitati intelectuale, campanii de informare asupra riscului de transmitere HIV de la mama la copil, programe care vizau reducerea incidentei consumului de droguri in randul tinerilor etc.

Criteriile de jurizare sunt conforme cu standardele de performanta ale Asociatiei Internationale de Relatii Publice (IPRA) si pot fi consultate la www.praward.ro/pr-award/criterii-de-jurizare.html
 
Inscrierile se fac la www.praward.ro/inscriere.
 
Cea de-a 6-a editie a Romanian PR Week va avea loc la JW Marriott, in perioada 30 septembrie - 3 octombrie 2008.

Acceseaza www.praward.ro/pr-award/editii-anterioare/dupa-ani/2007.html pentru a consulta campanile finaliste la editiile anterioare.