In aceasta saptamana, Organizatia Umanitara Concordia a deschis oficial brutaria, noul atelier de formare profesionala a tinerilor defavorizati, aflata pe centura de vest a Ploiesti-ului.

Aceasta are doua scopuri:

- social – aici, 24 tineri pot invata meseria de brutar (acum sunt 18 locuri ocupate), in cadrul scolii noastre de meserii; de asemenea, pe cei mai buni dintre ei, ii angajam in cadrul brutariei

- autofinantare – painea facuta de cei mai buni dintre tinerii nostri va fi comercializata chiar la sediul brutariei (vedeti fotografii atasate), in hoteluri si restaurante pe Valea Prahovei si in retele de magazine; daca painea oferita de noi va fi apreciata si va fi cumparata, vom putea asigura locuri de munca tinerilor, dar si posibilitatea de scolarizare pentru un numar cat mai mare; scopul final este reintegrarea sociala a unei categorii defavorizate de copii si tineri.
 
Astfel, va invit la magazinul nostru situat pe Centura de Vest nr. 1A, Ploiesti, in sensul de mers dinspre Sinaia spre Bucuresti, la 70m de DN1, si care va fi deschis, pentru inceput, doar in week-end: sambata (prima parte a zilei) si duminica (a doua parte a zilei). Aici veti putea gasi paine proaspata, de calitate, facuta dupa retete austriece si romanesti.
 


Andreea POPESCU
PR Manager
T +40 31 1076981 | F +40 31 1076982 | www.concordia.or.at/romania