Paramongols organizeaza marsul bicicletelor "Paramongols pe doua roti" pentru a strange donatii pentru startul echipei romanesti in cel mai mare raliu caritabil din lume: The Mongol Charity Rally 2011.

Cand: 9 iulie, ora 11

Ce facem?
Pornim la ora 11, pe biciclete din parcul Izvor si terminam cu o limonada rece in ATELIERUL DE PRODUCTIE, 7km mai tarziu.

Pentru cine?
Evenimentul este organizat in sprijinul PARAMONGOLS, prima echipa romaneasca participanta la "MONGOL RALLY", cel mai mare raliu caritabil al lumii. Alaturi de alte 420 de echipaje de pe tot mapamondul, romanii vor porni in 25 iulie spre Ulan Bator, capitala Mongoliei.
Imbarcati intr-o ambulanta pe care o vor dona la destinatie, echipa va  parcurge peste 16.000 km strabatand 5 lanturi muntoase, 3 deserturi si nu mai putin de 20 de tari. Daca totul se termina cu bine insa, din toamna, o ambulanta romaneasca va salva vieti si in celalalt capat al lumii.

Cum?
Cu putin peste o luna de zile ramasa pana la start, cei 5 paramongoli si-au epuizat buna parte din resurse iar sponsorii, oricat de binevoitori si entuziasti ar fi, se lupta cu bugetele de criza. Veniti asadar sa le fiti alaturi cu orice va este la indemana caci nici fondurile, nici ideile si nici incurajarile nu le sunt de prisosinta.

La fata locului, veti putea sustine proiectul:
1. Donand direct catre ONG-ul Paramongols .
2. Cumparand un tricou Paramongols sau un portofel Mongol Wallet.
3. Licitand pentru una dintre provocarile pe care echipa le-a acceptat pe traseu.
4. Adoptand o bucatica din ambulanta romaneasca.
5. Aducandu-le o lanterna, o canistra, sau orice altceva crezi ca le-ar putea ajuta si va ocupa loc in debara.

Mongol Charity Rally este o cursa pe cont propriu, fara asistenÅ£a  tehnica sau medicala, organizata cu scopul de a dona la destinatie toate mijloacele de transport folosite, alaturi de o suma consistenta de bani. Raliul, care se afla acum la cea de-a opta ediÅ£ie, a reusit sa stranga pana in prezent pentru comunitatea din Ulan Bator peste 1.600.000 de lire sterline.

Echipa  Paramongols - prima echipa romaneasca participanta la cel mai mare raliu caritail din lume- The Mongol Rally 2011, va dona comunitatii din Ulan Bator o ambulanta si o suma de bani, pe care va incerca sa o stranga din donatii. Plecarea se va face pe 23 iulie, din Praga si cursa se va incheia pe 1 septembrie, la Ulan Bator. Echipele vor strabate 15 tari: Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadjikistan, Kyrgystan, Kazakhstan, Rusia si Mongolia.


Pentru informaţii suplimentare:
Maria Enache
Paramongols Romania
Telefon: 0733 678 113
Email:  mira.enache@paramongols.ro
www.paramongols.ro
www.facebook.com/paramongols.