Anul acesta voluntarii Colors doresc sa ofere parintilor cu copii mici cadrul si instrumentele necesare pentru a putea petrece cat mai mult timp liber de calitate impreuna cu copiii si familiile lor, prin intermediul proiectului NONFORMAL PENTRU PARINTI, care va cuprinde realizarea a 6 filmulete online de prezentare a unor metode nonformale, familitarea schimbului de experienta si cunostinte intre parinti si voluntari si realizarea a doua evenimente nonformale, in care parintii si familiile acestora vor putea testa una din metodele prezentate.

Finantarea Raiffeisen Bank ne va ajuta sa oferim servicii unui numar de 100 de parinti cu copii mici (sub 6 ani) din Brasov si unui numar nelimitat din Romania, prin intemediul internetului.


Pentru ca ideea de proiect sa devina realitate, voluntarii Colors au nevoie de ajutorul tau: intra si voteaza-ne proiectul pe www.raiffeisencomunitati.ro, selectand judetul Brasov si votand proiectul “Nonformal pentru parinti” (categoria educatie). Daca nu ai cont, trebuie sa iti creezi unul pe site (dureaza doar 2-3 minute).

Asociatia Colors s-a aflat anul trecut prin castigatorii primei editii a programului Raiffeisen Comunitati, cu proiectul destinat seniorilor “Plimbari in cartier”, implicand in activitati 100 de seniori din orasul nostru si dezvoltand ulterior o serie intreaga de activitati pentru acestia.

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati pe email as_colors@yahoo.com sau sa intrati pe www.plinideidei.ro si  www.facebook.com/asociatiacolors.