Prolog:
Watumi Festival & Fringe, proiect al Asociatiei pentru Sustinerea si Promovarea Artistilor, invita toti iubitorii de frumos sa sustina arta româneasca prin directionarea a 2% din impozitul pe salariu.

Act I:
Watumi se afla la cea de-a doua editie si este primul festival care a introdus notiunea de Fringe în România, promovând arta în toate formele ei. Este un proiect gândit cu si pentru artisti din orice domeniu artistic, pentru a le oferi acestora o platforma de exprimare libera.
La prima editie a Watumi Festival & Fringe din iulie 2009 au participat peste 250 de artisti, pe durata celor 5 zile de festival, din diferite domenii, precum teatru, muzica, arta plastica si fotografie, film, design de obiect, arta urbana sau arta pentru copii.

Act II:
Proiectul este dedicat atât artistilor, oferindu-le acestora o platforma de explunere, cât si celor care doresc o alternativa stimulanta, pasionanta pentru petrecerea timpului liber, oferindu-le posibilitatea de a avea acces usor la arta si cultura contemporana.

Epilog:
Avem nevoie de sprijinul tau pentru ca Watumi Festival & Fringe sa se poata dezvolta pe deplin asa cum ne-am propus.
Sustine alaturi de noi arta româneasca, directionând 2% din impozitul tau pe salariu catre Watumi Festival & Fringe, proiect al Asociatiei pentru Sustinerea si Promovarea Artistilor, organizatie culturala non-profit si non-guvernamentala.
Pentru mai multe detalii si pentru completarea formularului te rugam sa vizitezi www.watumi.ro sau sa ne scrii la adresa sustine@watumi.ro.
***
Persoana de contact:
Sorina Topceanu
0723.498.005
Sorina.topceanu@millcomm.ro