Centrul Mures al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania si bauMax-x Tg.Mures va derula in perioada 1 martie – 22 mai 2010 in incinta hipermarketului, campania “Personalizeaza-ţi primavara!”.

In cadrul acestei campanii, in data de 1 martie la ora 11.00, in prezenta invitatilor si mass mediei va fi lansata Colectia de primavara-vara UTIL DECO. De asemenea, va fi organizata o expozitie cu vanzare de obiecte personalizate (martisoare, lumanari florale, obiecte de arta mestesugareasca...) si vor putea fi facute comenzi direct in cadrul evenimentului.

Cel mai mare careu de cuvinte incrucisate din lume realizat de Alexandru Toth, actor social ADV Romania va fi afisat permanent pe durata campaniei, iar cumparatorii vor avea ocazia sa participe la un concurs de completare cu premii surpriza. Careul include o suma de definitii in domeniul HIV/SIDA sau referitoare la programele fundatiei.

Tot in cadrul acestei campanii, se va oferi posibilitatea de directionare a 2% din impozitul pe venitul global pentru campanii de prevenire a transmiterii infectiei cu HIV in comunitate si mentinerea locurilor de munca pentru angajatii Util Deco, persoane care traiesc cu HIV/SIDA.

„Continuarea parteneriatului cu bauMax-x Tg.Mures ne onoreaza, iar implicarea conducerii acestui hipermarket in actiuni care privesc socialul ne aminteste ca nu suntem singuri. Promitem publicului muresean un eveniment frumos sustinut de oferta unitatii protejate autorizate Util Deco, sectie interna a fundatiei, in care muncesc 29 tineri cu dizabilitati. Asteptam targumuresenii sa vina la bauMax-x mai ales ca li s-au pregatit 20 premii oferite de catre Util Deco si un mega premiu din partea bauMax-x in valoare de 1.000 de lei. Aceste premii se vor oferi in urma tragerii la sorti, in cadrul unui spectacol ce va fi realizat in data de 22 mai 2010 in parcarea hipermarketului, iar in competitie vor intra cei care au directionat 2% pentru ADV Romania completand fisa fiscala 200 sau 230. Le multumim tuturor partenerilor!” – a declarat Carmen Speranta Ciulea, director ADV Mures.

Detalii cu privire la eveniment se pot obtine la telefon 0757110253, mail advms@alaturidevoi.ro persoana de contact – Carmen Speranta Ciulea, director centrul Mures. Pentru informatii cu privire la activitatea unitatii protejate Util Deco va invitam sa vizitati www.utildeco.ro  iar pentru procedura de redirectionare a 2% din impozitul pe venitul global si motivele pentru care sa faceti acest lucru va invitam sa accesati www.doilasuta.eu.