Util Deco Muresva invita in zilele de 1, 7 si 8 martie 2013, sa va bucurati de primavara daruind celor dragi produsele prezentate la  a treia editie a expozitiei cu vanzare Personalizeaza-ti primavara! organizata in incinta bauMax Tg.Mures.


In zilele mentionate, intre orele 1000-1800, va oferim martisoare pictate manual, lumanari florale, perne decorative, esarfe si brose precum si variate obiecte decorative ce vor fi scoase la vanzare la pret de producator. Este o ocazie potrivita pentru oamenii care isi fac cumparaturi in aceasta perioada de la bauMax sa completeze cadoul de martisor cu articolele noastre, mai ales ca sunt unicat, lucrate manual si de buna calitate, iar daca mai adaugam si contributia sociala, prin mentinerea in munca a unei persoane cu dizabilitati, obtinem cadoul care sa ne ofere starea de bine perfecta!” – a mentionat d-na Carmen Ciulea, director Util Deco Mures.


Util Deco Mures este unitate protejata autorizata sustinuta si dezvoltata de ADV Romania, in care numai in atelierele din Tg Mures sunt create 6 locuri de munca pentru persoane cu dizabilitati, fiind totodata un model de buna practica in ceea ce priveste incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA. In acest moment la Util Deco Mures functioneaza ateliere de confectionare lumanari, IT pentru productie si formare profesionala si sunt prestate servicii de multiplicare documente, personalizare lumanari si arhivare.
De asemenea, in str. Cosminului nr. 14 functioneaza si magazinul de producator in care gasiti o gama larga de produse din unitatile protejate ale ADV Romania, inclusiv martisoare si felicitari.
La nivel national exista trei unitati protejate Util Deco dezvoltate si sustinute de ADV Romania in care functioneaza 11 ateliere, produsele si serviciile realizate la Util Deco oferta putand fi vizualizate pe www.utildeco.ro.


Detalii cu privire la eveniment pot fi oferite de Carmen Ciulea, director unitate protejata, tel: 0757-110253 sau e-mail office.ms@utildeco.ro.