Pe 29 martie, de la ora 18:30, in intersectia dintre Bd. Regina Elisabeta si Str. Academiei, trecem regulamentar… la dans.

Pornim cu o pereche zdravana de picioare care sa se tina tare in propriul ritm de dans, dam distractia la maxim cand semaforul ne da verde si le dam posibilitatea oamenilor sa intre in jocul nostru pe muzica, pe trecerea de pietoni.

Venim incarcati cu voie buna, asa ca ne vom elibera de energie, fix in centrul orasului, ca niste pietoni adevarati: cand semnaforul ne permite.

Daca vrei sa te distrezi si tu doar asa pentru ca existi, hai cu noi sa fii un pieton care trece regulamentar… in pasi de dans.
 
Te asteptam sa dai “JOIN” pe pagina evenimentului www.facebook.com/events/367391446708530/ si sa afli mai multe despre noi de pe site-ul nostru, www.deliveringlife.com/2013/03/petrecerea-de-pietoni/.
 
 
Noi, de la Delivering Life, suntem aici ca sa te intrerupem din rutina, sa te inspiram cu entuziasm, sa te facem sa te simti bine. Asa, fara motiv. Te surprindem cu evenimente in locuri prin care treci si tu poate chiar zilnic. Pentru ca vrem doar sa-ti livram energie.

Afla ce livram si online pe www.deliveringlife.com si www.facebook.com/deliveringlife.