8.500 de puieti isi asteapta „ingrijitorii", in zilele de vineri si sambata (18 si 19 noiembrie), la Draganesti - Vlasca, judetul Teleorman in cadrul proiectului Adopta un copac!

Cheama-ti prietenii, rudele, cunostintele si fiti impreuna o echipa care planteaza in prezent pentru o padure viitoare. Pornim de dimineata de la ora 8, iar spre seara, dupa ce am lasat mii de puieti plantati in urma, ne intoarcem in jurul orei 17 in Bucuresti.

Avem echipament, lopeti, punem la cale pranzul campenesc si vom anima activitatea pe camp cu o tombola: 10 pachete speciale asteapta 10 voluntari muncitori. Oferim celor mai harnici voluntari intrare libera la evenimentul nostru artistic pro Padurea Copiilor, de pe 4 decembrie, in Club Spice.

Cum ajungi la plantare? Pentru ziua de vineri avem asigurate 20 de locuri de autocar, iar pentru sambata ii incurajam pe voluntari sa faca car-pooling cu masina personala. Pentru cei fara masina, exista posibilitatea de a lua microbuzul catre locatie, pentru 12 lei (dus-intors 24 lei). Daca reusiti sa va strangeti un grup de peste 30 persoane, ViitorPlus se poate ocupa de transport, contra-cost.

Daca esti deja pregatit cu energie, nu-ti mai trebuie la tine decat haine groase, incaltaminte de teren, o pelerina de ploaie preventiv, plus ceva de pus pe cap.

Asteptam un mail de confirmare(joi seara pentru cei care vor sa vina vineri, si vineri pentru cei care vor sa vina sambata) pe adresele: teodora.palarie@viitorplus.ro, sinziana.buliga@viitorplus.ro

Daca vii cu masina personala sau cu microbuzul, te asteptam incepand cu ora 9:00 la locul de plantare.

Traseu: Se iese din Bucuresti prin Sos. Alexandria. Imediat cum ai intrat in Draganesti-Vlasca, faci dreapta spre Videle si mergi 3-4 km pana iesi din comuna, treci de o padure si trebuie sa ajungi in dreptul unei Manastiri amplasata pe dreapta. Drumul dureaza aproximativ o ora.