World Vision Romania impreuna cu Youth Career Iniative si Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane deruleaza un program educational gratuit de formare profesionala adresat tinerilor absolventi de liceu, proveniti din familii defavorizate, in perioada Octombrie 2011 – Iunie 2012.

Tinerii care doresc sa se inscrie in acest program vor beneficia de un curs gratuit de “tehnician hotelier nivelul 3 ” desfasurat pe o perioada de 8 luni. Stagiul de practica se va derula in cadrul a trei hoteluri de 5 stele din Bucuresti prin programul Debutul Tinerilor in Cariera (Youth Career Iniative) la cele mai inalte standarde, astfel incat tinerii sa fie pregatiti pentru viata si cariera profesionala.

Dupa absolvire cursantii vor primi certificate eliberate de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, pentru profesia de Tehnician Hotelier, o scrisoare de recomandare din partea Hotelului si a Youth Career Iniative Romania.

Scopul acestui program educational ce urmeaza a fi derulat de World Vision Romania, Youth Career Iniative si Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane este de a le permite tinerilor lucrul cu profesionisti, familiarizarea cu mediul de afaceri de succes, expunerea la o varietate de situatii de lucru reale si obtinerea unei calificari in domeniul hotelier.

Va rugam sa ne sprijiniti in vederea selectarii unui numar de aproximativ 30 de tineri ce provin din medii defavorizate (familii monoparentale, cu venituri mici sub 500 lei pe membru de familie etc) conform urmatoarelor criterii:
•    tineri absolventi de facultate/liceu cu bacalaureat sau 12 clase absolvite, someri sau fara ocupatie cu varsta cuprinsa intre 18-23 de ani (exceptii pana la 25 de ani);
•    disponbilitate de 8 ore/zi, de luni pana vineri, pe toata durata cursului;
•    sa fie motivati sa dezvolte o cariera de succes.
     Avand in vedere cele mentionate mai sus va rugam sa ne transmiteti o lista cu potentiali candidati si datele acestora de contact . Mentionam ca organizatia noastra este autorizata sa prelucreze date  potrivit Legii nr.677/2001.

Persoana de contact: Florina Paun – Asistent Social - World Vision Romania
Tel: 0731.444. 641;  e-mail: flori_paun@wvi.org


                                                                                                             Cu stima ,
                                                                                             Manager Program Educational
                                                                                                         Mariana Arnautu