Dupa ce le-a fost prezentat programul YouthBank,  cei zece tineri frumosi, entuziasti si plini de idei din echipa constanteana au participat, in perioada 4-6 decembrie, la o instruire la Bran, alaturi de alti 60 de tineri din localitatile unde se desfasoara programul YouthBank.

Acesta este un program pentru tineri, implementat de un grup de liceeni care creeaza si administreaza unui fond special destinat dezvoltarii comunităţii locale. Programul incurajeaza filantropia, initiativa civica, responsabilitatea.

Ce a fost la Bran: workshop-uri, foc de tabara,  formare in strangere de fonduri, karaoke si multe altele.

Un alt pas important in dezvoltarea personala a membrilor echipei YouthBank este cursul de vineri, 11 decembrie a.c.

Fondatorul CaptainGO,Lavinius Marcu, sustinand responsabilitatea sociala corporatista, va  prezenta un training pe comunicare, vanzare si negociere la Centrul de Excelenta din Constanta, sediul Fundatiei Baylor Marea Neagra, organizatia care coordoneaza local YouthBank.   Lavinius Marcu va transmite “tinerilor bancheri” constanteni o parte din experienta sa in ceea ce priveste conceperea si aplicarea unui proiect.

Ne bucuram ca liceenii vor avea ocazia de a asimila din informatiile si experienta unei persoane din sectorul de afaceri, a unui manager de firma de succes,  a unui om de vanzari ce comunica eficient! Multumim  Lavinius Marcu!