Radio Bitfm lanseaza concursul „Educatia ta...Incotro?”, dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Acesta se desfasoara in perioada 15 octombrie – 1 decembrie 2011.

Concursul Radio Bitfm, “Educatia ta …Incotro?”, reprezinta un mod de a le oferi tinerilor posibilitatea sa isi afirme pozitia si viziunea pentru sistemul educational din tara noastra. Radio Bitfm incurajeaza astfel tinerii sa se exprime liber si sa analizeze din perspectiva si din experienta proprie ce inseamna sa fii elev in Romania.

Pentru a se inscrie in concurs, acestia trebuie sa trimita un eseu de trei  pagini pe tema Care sunt avantajele si dezavantajele sistemului de invatamant din Romania? Daca ai fi Ministru, ce solutii ai propune pentru imbunatatirea acestuia?

Eseurile pot fi trimise prin intermediul formularului de inscriere la concurs, disponibil la adresa http://www.bitfm.ro/concurs-bitfm-educatia-ta-incotro-492.

Jurizarea se va realiza pana la data de 1 decembrie, anuntarea castigatorilor se va face pe site si telefonic.

Premiile concursului Radio Bitfm sunt:


Locul I – eBook Reader iRiver Cover Story
Locul II – HDD extern Asus PN250, 500GB, 2.5", USB 2.0
Locul III –  Flash Pen Corsair Voyager 32GB, USB 2.0

Informatii suplimentare pot fi regasite pe siteul BitFmla pagina dedicata concursului: http://www.bitfm.ro/stiri/concurs-bitfm-educatia-taincotro-519.htm.