Recicleta, primul proiect de colectare a deseurilor din hartie cu ajutorul unor cargo-biciclete conduse de persoane in dificultate, lansat de asociatia isi extinde zona de colectare.

In prezent, Recicleta colecteaza deseuri de hartie din cladirile de birouri aflate in zonele Aviatorilor, Dorobanti, Floreasca, Aurel Vlaicu si Primaverii. Incepand cu luna octombrie, zona de acoperire Recicleta se extinde si in zonele Victoriei, Kiseleff, 1 Mai, Piata Presei si Marasti.

Si daca pana acum aveam un singur angajat, de acum vor fi angajate 3 persoane defavorizate. Ne propunem ca odata cu extinderea sa colectam lunar aproximativ 8 tone de deseuri de hartie de la 450 de firme.

In cei doi ani de la infiintare, ViitorPlus a reusit sa atraga in programul Recicleta peste 150 de companii, sa colecteze 70.000 de kilograme de deseuri din hartie si sa salveze de la taiere peste 1050 de copaci.

Companiile care au sedii in zonele de colectare a deseurilor se pot inscrie in program, printr-un e-mail la recicleta@viitorplus.ro.