Asociatia Colors recruteaza pana la finalul lunii iulie 10 instructori voluntari pentru activitati de miscare destinate seniorilor, in cadrul programului Zona de Miscare.

 

Persoanele interesate sa devina instructori trebuie sa aiba o forma fizica buna si spirit organizatoric, sa fie active, responsabile, pasionate de miscare, dans si jocuri, creative, sociabile si cu simtul umorului. Varsta preferata este peste 45 de ani. Instructorii vor coordona activitatile de miscare destinate persoanelor peste 55 ani din cadrul programului Zona de miscare, care urmareste cresterea calitatii vietii persoanelor varstnice, prin mentinerea autonomiei acestora si implicarea lor in activitati diverse de timp liber.

 

Persoanele dornice sa fie instructori sunt asteptate sa trimita un cv si o scrisoare de motivatie pe email as_colors@yahoo.com pana la data de 31 iulie. Persoanele selectate vor intra intr-un proces de formare pe perioada lunii august, urmand ca in septembrie sa participe la un curs sustinut de un trainer din Germania.

 

Pentru alte informatii si detalii despre programele curente ale Asociatiei, va rugam contactati-ne pe telefon 0745-052151 (persoana de contact: Claudia Popa, presedinte) sau intrati pe site www.plinideidei.ro si  www.facebook.com/asociatiacolors.

 

 

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.