AIESEC Romania, parte a celei mai mari organizatii globale conduse de tineri, a organizat in perioada 22-25 noiembrie, la Amara, una dintre cele mai mari conferinte despre leadership pentru tineri la nivel national: Romanian Youth Leadership Forum.

Debutand cu sosirea a 450 de delegati din 14 orase ale Romaniei, conferinta a continuat cu livrarea unui numar considerabil de workshop-uri si training-uri compatibile cu nevoile si cerintele candidatilor. Obiectivul acestora a fost acela de a apropia tinerii de mediul corporate si de a-i pregati pentru o posibila cariera in diversele departamente din mediul business: finante, antreprenoriat, comunicare, vanzari, etc.

Totodata, sesiunile, atat teoretice cat si practice, programate in functie de nivelul de pregatire al participantilor, au adus conferintei spiritul de internationalism, acestea fiind facilitate nu doar de reprezentantii din companii, dar si de traineri internationali. Scopul conferintei a insemnat deopotriva leadership si unitate. Echipa care a facut posibila realizarea acestei conferinte a fost formata din 50 de membri, facilitatori si indrumatori, precum si un lider entuziast, cu experienta in domeniu.

Conferinta a culminat cu lansarea a 15 lampioane, cate unul pentru fiecare oras si pentru echipa de organizare, reprezentand progresul pe care ni-l dorim pentru Romania.

Nu in ultimul rand, calitatea conferintei s-a datorat partenerilor: BRD Group Societe Generale, Accenture, HILTI, BENQ, P&G, Scoala de Valori, ACCA, HPDI, Coca Cola HBC, Hellenic, HP, DECATHLON, iFuture, Heineken, Danone, Intersnack, RoStar, VIFON, VelPitar, MARTENS, Nescafe, MPG.

Ce spun participantii:

AIESEC Constanta s-a intors de la conferinta nationala Romanian Youth Leadership Forum! Suntem gata sa pregatim urmatoarea generatie de AIESEC-eri si sa le oferim tot suportul necesar pe parcursul experientei lor in AIESEC Constanta.

AIESEC Sibiu se recupereaza treptat dupa o conferinta geniala. Dupa cum s-a mentionat, Amara este un loc minunat si incantator. RYLF 2012 a fost extraordinar, datorita echipei de organizare, facilitatorilor, si nu in ultimul rand delegatilor pentru pasiunea si entuziasmul de care au dat dovada.

AIESEC Bucuresti s-a intors de la Romanian Youth Leadership Forum! Experienta de la Amara este ceva ce nu poate fi exprimat in cuvinte dar care se va putea traduce prin munca noastra de acum incolo.

AIESEC Timisoara

AIESEC Timisoara se mandreste cu premiul pentru “Cea mai buna recrutare” primit la Romanian Youth Leadership Forum. Multumim echipei de organizare pentru efortul depus, multumim membrilor pentru entuziasmul lor si multumim generatiilor viitoare de lideri. Acesta este deopotriva si premiul vostru.

Kevin Groen, gazda conferintei

Multumesc pentru o saptamana intensa. A fost provocatoare, interesanta si de neuitat. A avut un impact considerabil asupra mea. Acum este momentul sa exploram si sa ne bucuram de frumusetea Romaniei.

Pentru alte detalii si informatii vizitati site-ul: www.rylf2012.aiesec.ro

Despre AIESEC

AIESEC este o asociatie globala, non-guvernamentala, independenta, non-profit, condusa de tineri sau proaspat absolventi ai unei institutii de invatamant superior. AIESEC este prezenta in peste 1100 de universitati, 113 tari si teritorii si are ca scop dezvoltarea abilitatilor de leadership ale membrilor sai. AIESEC ofera acestora diferite oportunitati pentru o experienta unica prin programul de Internship-uri Internationale sau prin pozitia de leadership.

Contact:

Veronica Panita
Campaign Manager RYLF 2012
E-mail: veronica.panita@gmail.com
Tel.: 0746 242 936