De cate ori ai simtit nevoia pana acum de a avea pe cineva langa tine care sa iti ghideze pasii catre succes? Un sfat primit la momentul potrivit, un imbold spre depasirea propriilor limite sau o incurajare fac parte din drumul sinuos catre realizarea chiar si a celor mai indraznete vise!

Pana pe 20 mai 2012 te provocam sa aplici pentru unul dintre cele 50 de locuri din cadrul programului de mentorat Mentorship for Success. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un CV insotit de formularul de inscriere completat pe adresa de e-mail mentorship@mygrasp.org. Aplicatiile trebuie sa reflecte atat viziunea ta pe termen scurt si mediu in ceea ce priveste propria evolutie academica sau profesionala, cat si relevanta pe care o acorzi unui program de tipul mentor/mentorat. Formularele de aplicatie pot fi descarcate de pe www.mentorship.mygrasp.org .

In editia 2012, Mentorship for Success se axeaza pe domeniile: Business, Comunicare/Jurnalism, Inginerie/IT, Medicina, Arte, Arhitectura/Urbanism si Stiinte Politice. Odata admis in program, vei forma o echipa cu un mentor din domeniul de activitate ales, punand bazele unei relatii personale si profesionale axate pe transferul de cunostinte si expertiza, pe o perioada de 6 luni. Impreuna cu acesta veti stabili pasii corespunzatori  pentru a concepe un plan de actiune realist, finalizat cu rezultate concludente pe termen mediu. Editia 2011 a programului Mentorship for Success s-a dovedit a fi un real succes, adunand la un loc 19 mentorati, elevi si studenti din Romania care au dorit sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala si personala, alaturi de 20 de mentori cu pregatire internationala in domenii diverse: stiinte politice, stiinte economice, relatii internationale, antropologie, project management, comunicare. De asemenea, cele 3 workshop-uri de personal branding, career coaching si leadership destinate mentoratilor au fost menite sa le deschida orizonturile si sa ii ajute in procesul de invatare si dezvoltare.

 
Daca vrei sa ne cunosti si sa afli mai multe despre ce inseamna mentoratul si programul Mentorship for Success, te asteptam la evenimentul de lansare a acestei editii care va avea loc pe 10 mai, 17:30, la Orange Concept Store Bucuresti. Vei avea ocazia sa te intalnesti cu o parte dintre mentorii care se vor implica in program, in cadrul unui eveniment dedicat tuturor celor interesati de ideea de mentorat!


Initiat de GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals – www.mygrasp.org), Mentorship for Success este un program ce ofera tinerilor romani cu potential, sprijin in formarea unei viziuni de succes si acces la resurse si informatii cu privire la oportunitatile de studiu si cariera din Romania si/sau din strainatate. Prin sustinerea relatiei dintre un mentor si un mentorat ajutam viitoarea generatie de lideri sa promoveze interesele Romaniei la nivel global. Programul este conceput sa completeze educatia formala prin punerea in contact a mentoratilor cu romani realizati care impartasesc valori si teluri similare cu ei si care doresc sa se implice in mod direct in cresterea profesionala si personala a acestora.

Pentru a afla mai multe detalii despre pasii catre un viitor de succes ne poti urmari activitatea pe mentorship.mygrasp.org sau pe pagina de Facebook - http://www.facebook.com/MentorshipforSuccess. Pentru orice intrebari sau sugestii asteptam sa ne scrii pe adresa: mentorship@mygrasp.org.

Programul este sponsorizat de BCR si KPMG si realizat cu sprijinul: Orange Concept Store, Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala al SNSPA (CeCOP), Gala Societatii Civile, Uniunea Studentilor din Romania (USR), Organizatia Studentilor Medicinisti Cluj (OSM), Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (OSUT), Societatea Studentilor Europenisti Cluj, Organizatia Studentilor Economisti Cluj, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Parteneri media: RFI Romania, Radio Romania Actualitati, Radio Romania International, Cariereonline.ro, Hipo.ro, Lume Buna, StiriONG, Romania Pozitiva, BestJobs, Inspire Business (BizCamp).