Din 1 iunie, ai acces printr-o platforma unica la numerele scurte pentru campaniile de atragere de fonduri prin SMS.

Organizatia ta are un proiect pentru care planuieste sa stranga fonduri din donatii mici de la multe persoane? Te-ai gandit ca o campanie de donatii prin SMS este metoda potrivita pentru acest proiect? De acum, efortul tau pentru obtinerea numarului scurt este mai mic. Poti folosi timpul ramas pentru a te asigura ca numarul scurt al campaniei va fi promovat prin mass media relevante, negociind parteneriatele media care sa creasca sansele de reusita ale campaniei.

www.donatie.ro simplifica procesul de aplicare pentru obtinerea acestui tip de numere. Asociatia pentru Relatii Comunitare, impreuna cu COSMOTE Romania, Orange Romania si Vodafone Romania iti pun la dispozitie acest serviciu, pentru ca accesul la numerele scurte pentru campaniile organizatiilor non-profit sa fie mult mai simplu si mai la indemana.

Urmeaza cativa pasi simpli: acceseaza www.donatie.ro, inscrie organizatia, incheie parteneriatele media, inscrie proiectul pentru care organizatia ta doreste sa obtina fonduri si, in maxim trei saptamani de la momentul in care aplicatia este completa, primesti raspunsul in privinta acordarii numarului scurt.

In timpul derularii campaniei, vei avea acces in timp real la rezultate. Poti vedea care este numarul de SMS-uri de donatie imediat dupa trimiterea lor si poti corela acest numar cu momentul din desfasurarea campaniei media.

Platforma este si un instrument de crestere a transparentei campaniilor de atragere de donatii prin sms. Publicul va afla de aici si despre importanta si utilitatea proiectului organizatiei tale si depre rezultatele acestui proiect si va sti ce impact a avut donatia facuta.

Afla mai multe despre felul in care poti accesa platforma, despre modul de functionare, despre costurile si despre avantajele acesteia citind cele mai frecvente intrebari si raspunsuri.