In acest an SNV se va desfasura in intreaga tara in saptamana 9-15 mai, in toate comunitatile unde exista organizatii care implica voluntari, centre de voluntariat si oameni cu initiativa.

In Bacau SNV va fi coordonata de Fundatia de Sprijin Comunitar in parteneriat cu alte 11 ONG-uri din judet bucurandu-se de sustinerea Institutiei Prefectului Judetului Bacau,  Consiliului Judetean Bacau, Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, Primaria Municipiului Bacau, Consiliul Judetean al Elevilor Bacau, Inspectoratul Judetean de Politie Bacau.

Avem deosebita onoare de a va invita sa participati luni 9 mai 2011, incepand cu orele 11:00 in Sala Mica a Prefecturii Bacau la conferinta de presa de lansare a SNV.

Veti avea ocazia sa cunoasteti intreg calendarul activitatilor SNV, organizatiile implicate, obiectivele si detaliile organizatorice ale fiecarei activitati si-i veti putea intalni pe o parte dintre cei mai inimosi voluntari ai judetului care s-au implicat activ in pregatirea SNV.

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) reprezinta un eveniment national anual, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor acestora. SNV 2011 face parte din Planul National de Actiune al Romaniei pentru implementarea Anului European al Voluntariatului 2011.

Mai multe detalii si informatii despre SNV puteti gasi si pe site-ul: www.voluntarifsc.ro

Va asteptam!

Ionut Chirita
coordonator fundraising & PR
Fundatia de Sprijin Comunitar, Bacau
tel: 0234.58.56.58
mobil: 0728.02.80.82
web: www.fsc.ro
e-mail: departamentpr@fsc.ro