Fundatia „Alaturi de Voi’ Romania si partenerul sau Iulius Mall va invita in data de 14 februarie 2010, la etajul 2 al complexului comercial, unde se va desfasura un eveniment care pune in lumina iubirea ca act de responsabilitate.

Campania de informare in vederea prevenirii transmiterii infectiei cu HIV si a altor BTS-uri, concursuri, completarea integramei „Iubirea in cuvinte” realizata de Alexandru Toth – sunt doar cateva din momentele pe care ADV Romania vi le propune pentru o dupa - amiaza de duminica.

”Fii responsabil! Iubeste cu grija!” – campanie la a doua editie care aduce in atentia comunitatii importanta responsabilitatii ambilor parteneri intr-o relatie de cuplu.

 ”Asadar, daca in planul dvs. se regaseste pentru ziua de duminica si o vizita la Iulius Mall din Iasi, va invitam sa va apropiati de voluntarii nostri costumati in ingeri, sa va provocati cunostintele de limbi straine completand integrama ”Iubirea in cuvinte!” si de ce nu, sa va faceti gratuit o poza cu persoana iubita in semn de amintire a acestei zile deosebite si a unui comportament responsabil lipsit de griji. Materialele promotionale ale campaniei sunt asigurate de catre Util Deco – unitate protejata autorizata a fundatiei in care in prezent sunt angajate 29 de persoane cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA” – a declarat Angela Achitei, Presedinte al fundatiei.

Pentru detalii tel. 0740513864, mail: mihaela_munteanu@yahoo.com, persoana de contact Mihaela Munteanu, coordonator PR ADV Romania.