Asociatia Salvati Dunarea si Delta are placerea sa va invite vineri, 20 septembrie, incepand cu orele 11.00 la un tur al zonei naturale umede Vacaresti cu ocazia lansarii proiectului Parcul Natural Vacaresti. O oaza in desertul de beton. Accesul se face dinspre soseaua Vitan Barzesti, vis-a-vis de Parcul Auto Vitan, sector 4, Bucuresti.
 
Actiunea de vineri da startul campaniei de informare si constientizare asupra necesitatii infiintarii Parcului Natural Urban Vacaresti. Evenimentul va include un tur tematic al zonei, la care vor participa 60 de elevi si cadre didactice si vor avea loc trei ateliere educative dedicate ornitologiei, ecologiei si geologiei. 
 
Evenimentele zilei de vineri vor fi continuate sambata, 21 septembrie, cu o actiune de igienizare a zonei la care vor participa voluntari Let's Do it Romania!, Politia Comunitara Sector 4, elevi si membri ai comunitatii locale. Tot sambata, in prezenta Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Doamna Rovana Plumb, a Primarului Sectorului 4, Domnul Cristian Popescu Piedone si a Grupului de initiativa pentru Parcul Natural Vacaresti  va fi organizata o conferinta de presa in care va fi reafirmat sprijinul institutiilor publice din Romania pentru infiintarea Parcului Natural Urban Vacaresti. 
 
Evenimentul face parte din proiectul Parcul Natural Vacaresti. O oaza in desertul de beton, dezvoltat in parteneriat cu Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis si sustinut de Dorna.  
 
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: 
Laura Zaharia
PR Executive
E-mail: laura.zaharia@salvatidelta.ro; Tel: 0729 882 617
www.salvatidelta.ro