Vrei sa lucrezi in domeniul comunicarii, sa scrii proiecte sau sa participi la implementarea unui proiect?  Vrei sa participi, alaturi de o echipa de specialisti, la crearea unei lumi mai bune pentru persoanele cu dizabilitati? Esti interesat sa afli cum este sa lucrezi in sectorul neguvernamental?

Daca ai raspuns cu da la intrebarile de mai sus, te invitam sa te alaturi echipei Federatiei ONPHR prin Programul de Internship “Impreuna – o singura voce”.

Ce cautam?

Cautam sa ne extindem echipa cu 10 tineri entuziasti, studenti sau absolventi de facultate. Cautam persoane care sa isi poata dedica minim 10 de ore pe saptamana pentru perioada 01.02.2013-31.05.2013. Cautam in mod special persoane interesate de sectorul nonguvernamtal sau al accesarii fondurilor europene.

Cei selectati vor putea sa faca parte din urmatoarele echipe:

•             Echipa de comunicare si PR (2 persoane)

•             Echipa de implementare tehnica (2 persoane)

•             Echipa de fundraising (2 persoane)

•             Echipa proiectului “Orasul tuturor” (4 persoane)

Ce vei face?

Echipa de comunicare si PR va participa la organizarea si derularea unor campanii de promovare si informare la nivel national si local. Vei avea ocazia sa participi la crearea unor campanii dedicate promovarii persoanelor cu dizabilitati, sa afli secretele implementarii unei campanii de success, dar si sa intalnesti noi oameni si oportunitati. Pentru aceasta echipa, suntem in mod special interesati de persoane din domeniul comunicarii si a relatiilor publice.

Echipa de implementare tehnica (2 persoane) va asista departamentul juridic si tehnic al Federatiei ONPHR in derularea proiectelor accesate. Vei avea ocazia sa descoperi cum se implementeaza proiecte care este legislatia din spatele activitatilor proiectului si cum poti asigura succesul unui proiectul cu finantare europeana. Pentru aceasta echipa, suntem in mod special interesati de persoane din domeniul managementului, economic, juridic sau din domeniul asistentei sociale.

Echipa de fundraising (2 persoane) va participa la identificarea si accesarea de fonduri si la identificarea si extinderea retelei de parteneri nationali si internationali. Vei avea ocazia sa iti perfectionezi abilitatile de fundraising si de scriere de proiecte. Pentru aceasta echipa, suntem in mod special interesati de persoane din domeniul comunicarii si a relatiilor publice si a managementului.

Echipa proiectului “Orasul tuturor” (4 persoane) va participa la crearea primei harti a acceibilitatii / accesibilitatii pentru persaone cu dizbailitati din Romania. Vei avea ocazia sa afli despre criteriile de accesibilitate pentru cladiri si sa faci parte dintr-un proiect ce a castigat anul acesta premiul ReStart Romania.

Cum poti sa te implici?

Trimite pe adresa mihnea.florea@onphr.ro CV-ul tau alaturi de o scrisoare de motivatie de maxim o pagina in care sa argumentezi ce pozitie ai vrea sa ocupi si de ce. Scrisoarea ar trebui sa mentioneze si disponibilitatea ta – numarul estimat de ore pe saptamana pentru perioada 01.02.2013-31.05.2013.

Data pana la care poti trimite aplicatia ta este 13.01.2013.

Mult success!