CCR Romania, in colaborare cu Primaria Targoviste, organizeaza in perioada noiembrie-decembrie 2012 o noua editie a Tombolei „PROTEJEAZA NATURA!”.

Orice persoana fizica, care preda in aceasta perioada un aparat sau echipament electric sau electronic uzat, nedezmembrat la punctul de colectare al Directiei de Salubritate Targoviste, va primi un bilet cu care va putea participa in cadrul Tombolei „PROTEJEAZA NATURA!”. Premiile constau in aparatura electrica si electronica in valoare de 5.000 lei si vor fi atribuite in baza tragerii la sorti.

Acest concurs este organizat ca urmare a activitatii CCR Romania pentru incurajarea consumatorilor finali in vederea colectarii selective a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE-uri).

Regulamentul tombolei „PROTEJEAZA NATURA!” este publicat pe site-urile organizatorilor www.relectra.ro si www.pmtgv.ro, unde vor fi publicate si datele de extragere a biletelor de tombola castigatoare.


***
CCR Logistics Systems RO
, organizatie colectiva licentiata, pune la dispozitia partenerilor – producatori, autoritati de mediu si administratii locale, consumatori finali – servicii de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice – DEEE prin CCR RELECTRA, precum si a deseurilor de baterii si acumulatori prin licenta prin CCR REBAT. CCR face parte din Reverse Logistics Group, companie multinationala care opereaza in 25 de tari ale UE precum si in SUA si Asia in domeniul gestionarii deseurilor si are peste 70.000 de puncte de colectare si contracte incheiate cu peste 3.000 de clienti si prestatori de servicii. Mai multe detalii pe www.rebat.ro si www.relectra.ro.