Miercuri, 6 februarie, de la ora 19:30, dorim sa va oferim un martisor muzical in cadrul celui de-al saptelea episod dedicat oamenilor de bine, ce va avea loc la FratelliEspresso Bar, situat pe str. Nicolae Golescu nr.5, in spatele Ateneului Român.

Cadoul nostru este un recital live  nu tocmai obisnuit; se vor„duela” pentru noi intr-o „batalie muzicala” trei muzicieni talentati, reprezentantii unor abordari muzicale diferite:

Constantin Basica (pian) si invitata sa, Olga Berar (vioara) vor „pleda” pentru varianta clasica, iar Dragos Sandu (pian+voce) pentru una mai apropiata de cultura pop. 

Le vom pune la dispozitie aceleasi „arme” si ii vom testa in versatilitate.

Invitatii nostri vor exploata un vechi motiv care a generat multiple tensiuni creatoareConservatori vs. ProgresistiClasic vs Modern. E greu sa fii pe deplin de partea unei singure „miscari”, de aceea ne luptam in fiecare zi pentru a integra cât mai bine vechiul cu noul, cunoscutul consacrat cu surprizele revelatoare.
 
 
Indiferent de curentul pe care il sustineti si in care va regasiti, va invitam sa fiti alaturi de noi pentru un experiment muzical inedit.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa de e-mail gensdubien@gmail.com sau la numarul de telefon 0727.929.583 (Daniel Simion).

Echipa GensDuBien