Atunci creeaza-ti un cont pe portalul www.donatiionline.ro si expune-ti proiectele de educatie pentru dezvoltare!
 
Site-ul www.donatiionline.ro isi deschide portile si te invita sa te inscrii ca membru si sa iti faci cunoscute proiectele de educatie pentru dezvoltare! Spune si tu prezent alaturi de peste 150 de organizatii neguvernamentale si beneficiaza de ajutorul comunitatii in care traiesti.
 
3 motive pentru care sa spui prezent:
 
www.donatiionline.ro iti ofera un plus de vizibilitate, fiind o platforma electronica care intermediaza procesul de donatii atat la nivel national, cat si international. Astfel proiectele tale de asistenta pentru dezvoltare vor fi cunoscute de catre publicul larg.Fiind membru pe www.donatiionline.ro nu mai alergi dupa donatii . Le primesti prin simpla ta prezenta pe site.
 
Donatiile primite prin intermediul site-ului www.donatiionline.ro sunt un ajutor real pentru beneficiarii organizatiei tale. Campania de strangere de fonduri initiata pentru victimele inundatiilor de catre Centrul Diecezan Iasi a adunat in doar 3 luni 1.617 RON. 
 
Intra pe site si completeaza formularul online de inscriere si donatiile pot fi ale tale!
 
Aceasta initiativa a Centrului de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale este parte a campaniei "Da-o mai departe!", campanie de informare asupra Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului (Millennium Development Goals), finantata de catre Natiunile Unite, prin Programul UNDP.
 
In cadrul site-ului www.donatiionline.ro a fost creata o noua sectiune, dedicata organizatiilor care implementeaza proiectele de educatie pentru dezvoltare si asistenta internationala. 
 
Portalul DonatiiOnline este realizat si sustinut printr-un parteneriat intre CENTRAS – Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale si compania GECAD ePayment International si se afla sub patronajul Ministerului Culturii si Cultelor.
 
Daca nu te-ai lamurit sau iti doresti ajutor pentru a te putea inscrie, ne poþi gasi la CENTRAS la telefon 021 223 00 11, email donatiionline@centras.ro, persoana de contact: Cristina Mastacan.