S-a deschis procesul de aplicare pentru Solution 2010 în România, Conferinţa ta internaţională pentru Antreprenoriat Social.

O conferinţă unică şi neconvenţională, Solution este o platforma de învăţare desfaşurată într-un cadru cu adevărat inovator, care sustine tineri din întreaga lume in a adăuga claritate, încredere, capacitate şi curaj eforturilor lor de a face diferenţa în societate.

Găzduită pentru prima dată în Austria în 2006, "Solution" a angrenat până acum în jur de 300 de participanţi selectaţi şi peste 60 de oaspeţi cu reputaţie şi parteneri iar în 2009, programului i-a fost atribuit oficial patronajul UNESCO. A cincea ediţie va avea loc între 23 -26 septembrie în România şi va implica 90 de participanţi, 16 facilitatori internaţionali şi 15 vorbitori locali şi internationali.

Obiectivele conferinţei sunt următoarele:

  • Acumularea de cunoştinţe cu privire la antreprenoriatul social şi dezvoltarea durabilă într-un context de învăţare facilitat ce te implică pe deplin şi îţi stimulează creativitatea.
  • Cristalizarea şi planificarea iniţiativelor antreprenoriale într-un mediu multicultural.
  • Facilitarea colaborărării, a co-creaţiei, a feedback-ului şi a suportului reciproc în modelarea intenţiilor voastre şi planificarea obiectivelor viitoare, indiferent că sunteţi student, antreprenor, tânăr profesionist sau parte dintr-o organizaţie ce susţine întreprinderile sociale
  • Extinderea mişcarii internaţionale a creatorilor de valoare din care tu devii parte prin conectarea la comunităţile locale şi internaţionale de practică în antreprenoriat social: comunitatea Ropot în România, comunitatea Emersense în Austria, reţeaua Hub în toată Europa.

Află cum poţi participa şi tu pe pagina evenimentului, aici