Valentin, Remus şi Cristina, beneficiari ai FundaÅ£iei „Pentru Voi”, au fost premiaÅ£i azi de Primăria Municipiului Timişoara, alături de alÅ£i sportivi din Timişoara, care au avut rezultate deosebite în sport în anul 2011.

Cei trei tineri, antrenaÅ£i de instructor sportiv Zina Costin, au participat anul acesta la Jocurile NaÅ£ionale Special Olympics din Bucureşti de unde s-au întors acasă cu 8 medalii: 5 medalii de aur, 2 medalii de argint şi 1 medalie de bronz!

Valentin Davida fost vedeta delegaÅ£iei FundaÅ£iei „Pentru Voi” la Bucuresti, pentru că a câştigat 3 medalii de aur, câte una la fiecare probă la care a participat: alergare 50 m, săritură în lungime de pe loc şi bocce dublu băieÅ£i. Deşi a fost la prima competiÅ£ie naÅ£ională Special Olympics a reuşit să-şi învingă emoÅ£iile şi să obÅ£ină punctajul maxim pe lini

RemusCotos a câştigat alături de colegul lui Vali locul I la proba de bocce dublu băieÅ£i. În plus a mai obÅ£inut locul II la săritura în lungime de pe loc şi locul III la proba de alergare 50m. Şi el a fost la prima competiÅ£ie naÅ£ională de acest gen şi a fost foarte încântat de programul artistic din deschidere dar şi de noii prieteni pe care şi i-a făcut.

Krisztina Sziraka câştigat locul I la proba de bocce dublu. Ea a mai câştigat şi locul II la proba de alergare 50m şi locul IV la săritura în lungime de pe loc. Nu se aştepta să câştige atâtea medalii şi i-a plăcut mult proba de alergare.

„În numele beneficiarilor noştri mulÅ£umim Primăriei municipiului Timişoara pentru că a Å£inut cont şi în acest an de sportivii cu dizabilităţi merituoşi, care au dovedit încă o dată că pot aduce mândrie oraşului lor. Cei 300 lei primiÅ£i drept premiu a reprezentat un important ajutor financiar pentru familiile acestora în prag de sărbători.” a declarat Laila Onu, director executiv al FundaÅ£iei „Pentru Voi”.

Fotografii de la eveniment puteti gasi la www.pentruvoi.rosau www.facebook.com/fundatiapentruvoi

###

 

Laila Onu,

Director executiv