Prin campania "Sustinerea proiectelor inovative din partea Organizatiilor neguvernamentale din Romania", Ambasada Frantei in Romania va acorda un sprijin financiar proiectelor apartinand ONG-urilor romanesti, in 2011.

Solicitanti eligibili
Campania de primire a proiectelor se adreseaza tuturor ONG-urilor din Romania (asociatii, fundatii si federatii de ONG-uri) non-profit, inregistrate in Romania si care desfasoara proiecte in Romania. Un ONG nu poate sa prezinte decat un singur proiect.

Conditii de finantare
Suma maxima acordata ca sprijin de catre Ambasada Frantei este fixata la 50% din suma totala a proiectului dezvoltat si nu va putea depasi 20.000 de RON. Cheltuielile adminsitrative din cadrul proiectului nu vor putea depasi 10% din bugetul global. Ambasada isi rezerva posibilitatea de fixa un plafon sprijinului financiar pe care il acorda.

Cofinantarea va fi acordata in anul bugetar 2011, pentru esalonarea actiunilor care se vor putea realiza pana la data de 31 iulie 2012.

Termene limita
Doar dosarele complete depuse sau transmise prin fax intr-un singur exemplar, la Serviciul de Cooperare si Actiune culturala al Ambasadei Frantei in Romania, pana pe data de 15 iulie 2011 cel tarziu si redactate in limbile franceza sau romana vor putea fi luate in considerare.

Stirea integrala poate fi citita pe finantare.ro