De Craciun, cadourile pe care tu le faci prietenilor pot fi bucurii atat pentru cei care le primesc, cat si pentru cei care le confectioneaza. Te invitam sa consulti oferta noastra de felicitari și decoratiuni de Craciun disponibila pe site-ul www.chanceforlife.ro si sa alegi cadoul care se potriveste pentru cei apropiati tie. 

Toate produsele prezentate pe site sunt realizate in cadrul Atelierului Viitorului, un loc in care 17 tineri seropozitivi din centre de plasament vin in fiecare zi și lucreaza sub supravegherea personalului și a voluntarilor organizatiei aceste obiecte. Astfel ei invata ce inseamna sa ai responsabilitati și cel mai important, Atelierul este locul in care ei sunt valorizati și pretuiti pentru ceea ce pot confectiona prin efortul propriu.

Daca vrei sa sprijini acest proiect și sa le asiguri un loc de munca stabil tinerilor din centre de plasament,  poti comanda produse la adresa de e-mail cristina.niculae@chanceforlife.ro. De asemenea, din luna octombrie am lansat proiectul Pauza de Creatie, in care organizam Ateliere Creative pentru angajatii companiilor, iar de Craciun am pregatit un Atelier Special in care vom confectiona ornamente si decoratiuni de Craciun.

Mai multe informatii despre acest proiect puteti gasi aici, iar daca vreti sa aduceti in compania dumneavoastra un astfel de Atelier, puteti trimite un e-mail la adresa diana.ferent@chanceforlife.ro.

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.