Vino alaturi de World Vision in Saptamana Globala de Actiune din perioada  13 – 20 noiembrie derulata in peste 60 de tari pentru sanatatea celor 7 milioane de copii care anual mor inainte de a implini  5 ani din cauza unor boli ce pot fi prevenite: pneumonia, diareea, malaria, malnutritia. Aceste boli au disparut din lumea occidentala dar in restul lumii inca persista din cauza saraciei, alimentatiei, conditiilor de igiena si educatiei pentru sanatate deficitare.

In 2000, 191 de lideri ai statelor membre ONU si-au propus scaderea ratei mortalitatii copiilor astfel incat  in 2015 aceasta sa fie doar o treime din cea din 1990. Astazi acest indicator este la valoarea pe care ar fi trebui sa o aiba in 1997!

Fii parte a campaniei mondiale si POSTEAZA O FOTOGRAFIE CU MANA RIDICATA ARATAND CIFRA 5. Poti astfel sa "semnezi" petitia pe care o vom transmite la ONU si liderilor de state ca sa dinamizeze ritmul de scadere a mortalitatii copiilor. Suntem oameni din mai mult de 60 de tari. Vrem sa fim cel putin 500.000 pe photo-wall unde azi suntem 340.000 din toata lumea.

Posteaza aici fotografia!
Afla mai multe pe www.worldvision.ro sau www.childhealthnow.org

Special pentru acest obiectiv al ONU, World Vision deruleaza intre 2010 si 2015 programe pentru sanatatea copiilor vizand actiuni de advocacy si interventie directa in valoare de 1,5 miliarde de dolari.
 
 
 
Te chemam sa te implici si tu in actiunea noastra de advocacy: POSTEAZA O FOTOGRAFIE  SI TRANSMITE MESAJUL NOSTRU MAI DEPARTE.

***
5 pasi ca sa te implici si sa spui

“SUNT ALATURI DE VOI! VREAU CA TOTI COPII SA SUPRAVIETUIASCA VARSTEI DE 5 ANI!”.
1. Priveste filmul oficial al campaniei
2. Fa o fotografie a ta sau a unui grup cu mainile ridicate, aratand “5” si posteaz-o pe photo-wall prin pagina noastra de facebook unde gasesti instructiuni in limba romana sau direct pe wall.
3. Semneaza petitia prin care cerem liderilor lumii sa isi respecte promisiunea pentru viata copiilor de pana la 5 ani.
4. Alege 10 prieteni si cere-le sa faca acelasi lucru
5. Da like paginii de Facebook Child Health Now si urmareste "Child Health Now" pe Twitter. Da "share" la filme video si fotografii din conturile tale de Facebook si Twitter.

FII PARTE A CAMPANIEI NOASTRE ONLINE
Iti multumim pentru dorinta ta de a face ceva pentru copii!