Cu o structura ce reflecta mai bine domeniile de activitate ale echipei Baylor Romania si cu un design atragator, senin ca albastrul marii, noul site, www.baylor-romania.ro, este dedicat celor care au nevoie de informatie, de comunicare, de interactiune.
Structurat pe patru mari directii: HIV, hepatite,voluntariat si cursuri, site-ul raspunde nevoilor persoanelor seropozitive-servicii oferite, locatii, s.a., celor infectati/afectati de virusul hepatitei B sau C, profesionistilor din domeniul sanatatii si social, dar se adreseaza si comunitatii, in special tinerilor care au o buna alternativa de dezvoltare personala prin voluntariat.
Link-urile catre facebook/BaylorRomania si twitter/BaylorRomania  permit o mai rapida comunicare cu vizitatorii nostri. Blogul va apartine voluntarilor entuziasti si plini de idei ai Fundatiei.
Site ul va fi actualizat cu noutati din activitatea noastra, cu fotografii relevante si stiri “calde”.
Asteptam parerea dvs. despre noua infatisare a site-ului Fundatiei Baylor Marea Neagra, interfata web cu cei pentru care existam si  speram sa ne recomandati si altora!