Profesori romani si straini au pregatit un program atractiv cu activitati creative, sportive si muzicale, avand ca si tematica traditiile a trei dintre orasele infratite cu municipiul Cluj-Napoca: Pecs, Dijon, Namur.

Deschiderea taberei multiculturale a avut loc azi, 1 iulie 2013, in prezenta doamnei Emilia Botezan, sef Birou Relatii si Informatii Externe al Primariei Municipiului Cluj-Napoca.
Activitatile se desfasoara intre orele 9:00-17:00 in campusul Transylvania College din cartierul Gheorgheni, participantilor oferindu-li-se trei mese pe zi, pregatite zilnic din ingrediente proaspete in bucataria proprie a scolii.

35 de copii se bucura deja de programele oferite, fiind foarte incantati de faptul ca si tabara de vara urmeaza modelul “caselor” din scolile britanice, implementat cu mult success la Transylvania College, de mai multi ani. Copiii sunt impartiti in trei echipe/case si cu totii trebuie sa coopereze pentru a strange cat mai multe puncte pentru casa din care fac parte, ceea ce asigura dezvoltarea si intarirea spiritului de echipa. Copiii au totodata oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de lider, fiecaruia oferindu-i-se ocazia sa se implice in coordonarea diverselor activitati tematice.

Saptamanal, un reprezentant al primariei le va vorbi copiilor despre orasele infratite, astfel incat acestia sa inteleaga cat mai bine traditiile specifice zonelor prezentate. In fiecare serie a taberei de vara, un anumit numar de copii vor beneficia de gratuitate, datorita sustinerii financiare din partea Primariei.

Persoana de contact pentru inscrieri:
Prof. Coord. Andra Chis, andra.chis@transylvania-college.ro, 0743.671.673