Asociatia Colors invita voluntarii implicati in proiecte comunitare din Sibiu si organizatiile lor la o editie speciala a evenimentului Jocuri pentru voluntari, networking & fun, sâmbata, 12 mai, de la ora 17, in Parcul Sub Arini (la cupola).
 
Evenimentul nonformal organizat de Asociatia Colors isi propune sa ofere un spatiu de comunicare si relationare intre voluntarii activi implicati in diferite proiecte comunitare in Sibiu, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si institutiilor care deruleaza proiecte de voluntariat comunitar si potentiali voluntari, indiferent de vârsta. In cadrul acestui eveniment veti avea totodata ocazia sa va intâlniti cu 7 tineri voluntari internationali (din Spania, Polonia si Turcia) care efectueaza un stagiu de 12 luni de voluntariat international, fiind implicati in proiecte educationale de timp liber in Brasov si sa aflati mai multe despre Serviciul European de Voluntariat, programul prin care ei au sosit in România. Agenda mai cuprinde multe jocuri si surprize colorate!
 
Inscrierea se face pe site-ul www.plinideidei.ro sau pe www.facebook.com/asociatiacolors. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe as_colors@yahoo.com sau 0745052151.
 
Jocuri pentru voluntari, editia de Sibiu face parte din programul de promovare a voluntariatului comunitar, dezvoltat de Asociatia Colors, impreuna cu Gala pentru Supervoluntari Sibiu (in 2012 se va afla la editia a VII-a) si proiectele “Fii activ si creativ” si “Hand by Hand with Europe” finantate cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 2 Serviciul European de Voluntariat.