In frumoasa luna a cadourilor, Teatrul Ion Creanga, Editura Egmont si Asociatia Lume Buna prin proiectul Calatorie educativa in lumea satului, continua campania "Educatie, Cultura. Creativitate. in lumea celor mici" prin care ofera dvd-uri cu reviste copiilor din scoli, centre de plasament si gradinite din intreaga tara, in scopul de a promova activitatile cultural-educative in timpul liber.

Teatrul Ion Creanga va programa in luna decembrie spectacolul "Mos Craciun e o poveste?", reprezentatie speciala, cu tematica de Sarbatori. Povestea urmareste faptul ca intr-o lume in care copiii sunt tot mai mult atrasi de jocurile pe calculator si mai putin de povesti, existenta lui Mos Craciun este in pericol si decide sa apeleze la ajutorul personajelor din basme pentru a ii readuce pe copii in lumea magica a teatrului si, nu in ultimul rand, a atmosferei de Craciun.

Totodata, Teatrul Ion Creanga va oferi copiilor, in fiecare weekend al lunii decembrie, reviste cu dvd-uri, puse la dispozitie de Editura Egmont.

Programul spectacolelor poate fi urmarit pe www.teatrulioncreanga.ro si pe pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.
 
 
Asociatia Lume Buna, prin proiectul "Calatorie educativa in lumea satului", va aduce "Bucuria jocurilor" in sufletul copiilor printr-un carnaval organizat in data de 8 decembrie, la Scoala Avram Iancu, si printr-un eveniment in care elevii scolilor incluse in campanie isi vor exprima creativitatea prin realizarea de daruri pentru cei dragi.

Sa ne bucuram impreuna de Sarbatorile de Iarna, sa aducem zambete pe chipurile celor mici!