TechSoup doreste sa afle mai multe despre modul in care organizatia dvs. utilizeaza tehnologia traditionala si cea cloud-based, dar despre planurile pe care le aveti in acest domeniu pentru viitor.

Cum ? – Sondajul International cu tema Cloud Computing

Aceasta este o buna oportunitate pentru organizatia dvs. sa atrageti atentia asupra nevoilor legate de cloud computing. TechSoup Romania va invita sa participti la sondajul international despre cloud computing, care poate fi accesat aicihttp://app.fluidsurveys.com/surveys/tsgmarcomm/ngo-cloud-survey/?l=ro

Sondajul este scurt, dureaza doar 10 minute si este destinat oricarei persoane care are responsabilitatea de a recomanda, achizitiona sau gestiona produselor sau serviciilor IT in cadrul unui ONG. Toti cei cu influenta in IT sunt invitati – de la pasionati de tehnica pana la directorii IT!

Intelegand mai bine ce instrumente folositi in prezent precum si planurile pe care organizatia le are, putem lucra cu partenerii nostri din intreaga lume pentru a va oferi resursele tehnologice de care aveti nevoie pentru a functiona la intregul potential. Sondajul se va incheia pe 23 martie 2012.

Premii

Toate organizatiile care il vor completa vor intra in competitia finala, in care pot castiga un premiu special, oferit de Microsoft Romania. Pentru a putea intra in posesia premiului este necesar ca organizatia sa fie inscrisa in Programul de donatii software sI hardware al TechSoup Romania, care va ofera posibilitatea sa achizionati produse achitand o taxa de administrare cu 90 pana la 94 % mai mica decat pe piata. Catalogul de produse il puteti consulta aicihttp://www.techsoup.ro/product si va puteti inregistra accesand linkul acesta:http://www.techsoup.ro/user/register/.

Ce facem cu rezultatele?

La sfarsitul primaverii, vom publica rezultatele detaliate ale sondajului, cu raspunsurile organizatiilor non-profit din Statele Unite si alte 37 de tari din intreaga lume. Rezultatele vor sprijini organizatiile nonguvernamentale in luarea unor decizii informate legate de IT, vor furniza o perspectiva asupra modului in care omologii lor folosesc tehnologia, dar si asupra nevoilor si problemelor actuale legate de adoptarea tehnologiilor de tip cloud.
Daca sunteti interesat sa primiti un raport privind concluziile sondajului, asigurati-va ca oferiti adresa dvs. de e-mail, la sfarsitul sondajului. Va vom trimite rezultatul atunci cand sondajul se va termina la sfarsitul primaverii. Acesta va fi, de asemenea, disponibil gratuit pe site-ul nostru.

Pentru informatii suplimentare, detalii si orice intrebari aveti, ne puteti contacta prin email – support@techsoup-romania.org-, pagina noastra de Facebook sau pe Twitter