Asociatia Little People alaturi de Clubul Temerarii organizeaza pentru a patra oara consecutiv cea mai mare tabara pentru adolescentii care au finalizat tratamentul oncologic din Romania.

Tabara de Vara Temerarii se va desfasura in perioada 15-21 august in Complexul Turistic Poiana Zanelor, zona judetului Bistrita Nasaud si va propune o tematica inedita: Am iesit din criza!

Temerarii ,,vor iesi din criza” prin dobandirea de ,,galbeni Temerarii”, moneda oficiala a taberei, obtinuta prin reciclarea de obiecte sau participarea in activitatile de reciclare propuse in programul taberei.Motto-ul taberei sustine o afirmatie ferma referitoare la experienta prin care acestia au trecut si boala care au lasat-o in urma lor victoriosi.

Cei peste 150 de participanti vor avea parte de o saptamana cat mai relaxanta si distractiva, ateliere de creatie, activitati ce vor oferi oportunitati de autodezvoltare, socializare, lucru in echipa si interactiune cu alti tineri care au trecut prin experiente similare, prin metode creative si jocuri, intalniri de tip focus-grup, activitati terapeutice, consiliere individuala. De asemenea, tinerii vor avea ocazia de a participa si la jocuri sportive, seara de talente, expozitie de obiecte neobisnuite, proiectii cu realizarile Temerarii si ale Asociatiei Little People in anul 2011, si multe alte surprize.

Tabara va reprezenta un moment perfect de a sarbatori viata si victoria impotriva cancerului alaturi de tineri care au trecut prin experinte similare si va fi reintarit totodata mesajul: Temerarii stiu ca se poate - Poti Si Tu!
“Poti Si Tu!” este mesajul nostru de incurajare pentru copiii care lupta impotriva cancerului in Romania. Punand la dispozitie zilnic programe de asistenta a pacientilor in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi, Asociatia Little People Romania are cea mai ampla raza de actiune in randul copiilor si adolescentilor din Romania bolnavi de cancer.

Invitam reprezentantii presei din Bistrita sa viziteze locatia Taberei Temerarii si sa participe in data de 19 august, intre orele 16:00 si 17:00 la o remarcabila manifestare in centrul orasului Bistrita. Mai multe detalii pot fi obtinute telefonic la numarul 0743 773 843, persoana de contact Oana Rusu.


***
Asociatia Little People a infiintat Clubul TEMERARII pentru adolescentii si tinerii adulti din Romania care au învins in lupta cu cancerul. TEMERARII asigura sustinere reciproca si faciliteaza reintegrarea reusita a pacientilor in viata de adolescent sau tanar adult dupa tratament, devenind prin urmare cel mai mare grup activ de sprijin reciproc in randul adolescentilor si al tinerilor adulti si totodata cea mai mare comunitate de acest gen din Europa Centrala si de Est!
Informatii despre proiectele Asociatiei Little People Romania pot fi gasite pe www.thelittlepeople.ro, iar actualizari zilnice despre activitatile desfasurate pe pagina de Facebook a asociatiei: http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034     

Contact:
Katie Rizvi
Vice-presedinte
Asociatia Little People Romania
katie@thelittle-people.org
www.thelittlepeople.ro
0745 821 573