În cardul schimbului de tineri BEE implementat de Asociația Geo Club, au participat 45 de tineri din Bulgaria, Estonia, Italia, Letonia, Polonia și România. Participanții au avut ocazia în decursul a 11 zile să își dezvolte abilitați antreprenoriale și să învețe cum să utilizeze diferite metode de analiză a unei afaceri care să îi ajute să își transforme ideile în acțiuni concrete. Partenerii din țările participante care au fost incluși în proiectul BEE au fost SOCIAL HUB ASSOCIATION (www.socialhubbg.reu), SEIKLEJATE VENNASKOND (http://www.seiklejad.org), High on Life (www.highonlife.it), Do Great Things. Latvia, Stowarzyszenie Mlodziezowe STRATEG (www.sm-s.eu), și Asociación D. G. T. (https://www.facebook.com/Do-Great-Things-Spain-2073201136240120) iar proiectul s-a desfășurat în perioada 1-11 Aprilie 2022.

Schimbul de tineri a avut ca scop familiarizarea participanților cu informații și concepte care să îi ajute în a își dezvolta o afacere pentru a facilita antreprenorialul și ocuparea în rândul tinerilor. Pe toată durata schimbului de tineri BEE participanții si-au dezvoltat competențe și aptitudini prin activități de educare non-formală. online care să faciliteze participarea interactivă și schimbul de idei între participanți. Proiectul BEE a fost finanțat cu suportul programului Erasmus+ al Uniunii Europene. Această publicație reflectă doar părerile autorului și Comisia Europeană nu poate fi trasă la răspundere pentru informațiile conținute în aceasta.

Asociația Geo Club care a implementat proiectul BEE este o organizație non-guvernamentală care a fost fondată cu scopul de a o rețea națională și internațională de tineri, studenți, facilitatori și învățători de naționalități și culturi diverse.

Asociația Geo Club este activă în mediul național și internațional în multiple proiecte care au ca scop îmbunătățirea vieții oamenilor din comunitățile în care activează precum și implicarea tinerilor în activități naționale și internaționale care să contribuie la dezvoltarea lor.