Acest eveniment inedit celebrează finalul unei noi ediţii a programului naţional de educaţie non-formală GROW, creat de Şcoala de Valori şi AIESEC pentru tinerii de liceu, şi este reprezentat de un “târg multicultural”. 

Evenimentul este organizat în întregime de participanţii GROWzavi, care pun în aplicare munca în echipă, leadership-ul, managementul timpului, multiculturalismul şi alte abilităţi deprinse pe parcursului programului de învățare în limba engleză -GROW.

Cunoscut ca fiind cel mai mare program național de educație nonformală cu predare în limba engleză, GROW a dezvoltat și a crescut caractere puternice gata să schimbe lumea din jurul acestora. Conceptul care se află la baza proiectului este un model de învățare, prin intermediul căruia liceeni experimentează, trag concluzii, învață, iar apoi aplică noile cunoștințe în afara programei și organizează evenimente și cursuri la rândul acestora. Un exemplu în acest sens este chiar Globatic, care este un în totalitate organizat de participanții proiectului GROW.

La Globatic nu ai nevoie de geantă de voiaj pentru că nu vei părăsi oraşul tău, dar recomandarea noastră este să vii totuşi cu ea după tine pentru că o vei umple cu siguranţă de bunătăţi de pe tot globul. Standurile ce vor replica în miniatură cultura şi tradiţiile diferitelor ţări vor abunda de mâncăruri tradiţionale, dansuri, muzică, obiceiuri, costume reprezentative, voie bună şi multe surprize.

PROGRAMUL GLOBATIC ÎN ŢARĂ:
• Piteşti – miercuri, 20 iulie, Teen Refuge, ora 15:00
• Suceava – sâmbătă, 23 iulie, Iulius Mall, ora 13:00
• Braşov – sâmbătă, 23 iulie, Coresi Shopping Center, ora 15:00
• Bucureşti – duminică, 24 iulie, AFI Palace Cotroceni, ora 17:00
• Galaţi – duminică, 24 iulie, Grădina Botanică, 16:00.
• Târgu-Mureş – duminică, 24 iulie, Promenada Mall, ora 13:00
• Iaşi – duminică, 24 iulie, Grădina Palas, ora 17:00
• Cluj-Napoca – marţi, 26 iulie, Parcul Central (zona Cazino), ora 14:00

Poţi să arunci un ochi la cum a arătat Globatic în Piteşti (ediţia din februarie 2016) aici şi dacă nu eşti convins, ia-ţi doza de multiculturalism din filmuleţul Globatic. Te aşteptăm la Globatic să îţi întâlneşti ţara favorită chiar în propriul tău oraş!