• Cursurile se desfășoară în cadrul programului LEADERS Explore© pentru Studenți
 • Se pot înscrie în program studenți și absolvenți ai facultăților cu profil Business, Tech, Agricultură, Medicină și Farmacie din cele două orașe
 • La finalul programului, tinerii vor ști care sunt abilitățile lor forte și în ce job-uri își găsesc aplicabilitatea

 • Studenții din București și Iași
  sunt așteptați să se înscrie la a XII-a ediție a programului de leadership personal LEADERS Explore© pentru Studenți organizat de Fundația LEADERS în perioada octombrie – decembrie 2022.

  Programul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 19 și 27 de ani, studenți sau absolvenți ai facultăților cu profil Business, Tech, Agricultură, Medicină și Farmacie din cele două orașe, și își propune să completeze informațiile și abilitățile dobândite de aceștia în facultate cu abilități de leadership care să îi ajute să își maximizeze performanța și să conducă echipe.

  Programul LEADERS Explore© pentru Studenți cuprinde două componente: cea de workshop-uri practice cu traineri conectați la realitatea tinerilor, respectiv cea de implicare activă în comunitate prin gândirea și implementarea unui proiect de la zero.

  “Știm cu totii care sunt preocupările tinerilor în ceea ce privește dezvoltarea lor profesională. Chiar și după ce și-au ales o specializare în cadrul facultății, căutarea lor continuă și au nevoie de îndrumare în alegerea carierei potrivite abilităților și personalității lor. Programul LEADERS Explore© pentru Studenți oferă participanților oportunitatea de a se dezvolta multi-disciplinar, cu accent pe leadership, comunicare și valori personale, și de a-și identifica abilitățile forte și modul în care și le pot pune în valoare în viitoarea lor carieră.”, declară Beatrice Alexandrescu, director general Fundația LEADERS.

  Detalii program și înscrieri


  LEADERS Explore© pentru Studenți include 5 workshop-uri care au loc pe parcursul a 6 zile de curs, desfășurate în format fizic, pe următoarele teme: valori personale, stiluri de comunicare, lucru în echipă, branding personal, respectiv ”Biblioteca vie” – un modul în care studenții se întâlnesc cu specialiști din diverse domenii de interes pentru viitorul lor, care prin exemplul lor personal și profesional îi pot inspira sau motiva pe tineri în alegerile pe care le fac.

  De asemenea, în cadrul sesiunii dedicate proiectelor comunitare, participanții sunt împărțiți în echipe și, timp de 3 săptămâni, îndrumați de un mentor, reprezentant al mediului de business provenind din companiile partenere ale Fundației, gândesc și implementează un proiect social care să îi ajute să schimbe mediul în care trăiesc, în timp ce experimentează colaborarea și lucrul în echipă.

  Ediția din Iași se adresează studenților și absolvenților din domeniul sănătății, provenind din facultăți precum Medicină, Farmacie, Asistență Medicală și Chimie, care se pot înscrie în program până pe 12 octombrie 2022.

  În București, se pot înscrie în program studenți și absolvenți ai facultăților cu profil Business, Tech, Agricultură, Medicină și Farmacie, iar înscrierile se desfășoară până pe 20 octombrie 2022.

  Programul este gratuit pentru studenții și absolvenții participanți.

  Tinerii interesați să aplice la programul LEADERS Explore© pentru Studenți pot găsi mai multe detalii, precum și formularul de înscriere în program pe pagina https://leaders.ro/programe/explore/studenti/.

  Parteneri program

  Partenerii programului LEADERS Explore© pentru Studenți în anul 2022 sunt London Stock Exchange Group, Alcedo, Servier Pharma.

  Alte companii și organizații implicate în program: Asign.ro, Autonom, BenQ, Bookster, Bucharest International School of Management, Center for Creative Leadership, Dell, Fan Courier, Intel, respectiv platforma Great People Inside, Congress Hall, Societatea Studenților Mediciniști Iași și societatea Stundenților Farmaciști Iași.

  Sesiunile LEADERS Explore©

  LEADERS Explore© pentru Studenți
  se desfășoară sub umbrela LEADERS Explore©, un program amplu inițiat de Fundația LEADERS în anul 2017 având ca scop să sprijine tinerii să își dezvolte potențialul, să experimenteze lucrul în echipă și să-și identifice drumul în carieră.

  Programul este adaptat atât pentru elevii de liceu, prin LEADERS Explore© pentru Elevi, cât și pentru studenți sau proaspăt absolvenți, prin LEADERS Explore© pentru Studenți.

  Sesiunile LEADERS Explore©, atât pentru elevi, cât și pentru studenți, sunt organizate anual în principalele centre universitare ale țării, precum și în orașele în care Fundația LEADERS și partenerii săi își desfășoară activitatea.

  ***

  Despre Fundația LEADERS

  Fundația LEADERS este organizația care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili de care are nevoie România și care o fac mai puternică la toate nivelurile.

  De 22 de ani, Fundația LEADERS contribuie la transformarea României prin programe de leadership adaptate realității și nevoilor tinerilor din țara noastră. Peste 36.000 de tineri au fost recrutați și antrenați prin programele LEADERS, care s-au desfășurat atât în mediul offline, cât și online, cu participarea a 625 de lideri din România ca speakeri, 171 de companii partenere din peste 30 de domenii de activitate, cu programe derulate în 75 de comunități urbane și rurale și 60 de proiecte personalizate pentru organizații partenere.

  Misiunea Fundației este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili, curajoși și implicați prin programe de leadership practice, adaptate pentru fiecare nivel de dezvoltare.

  Social media: LinkedIn, Facebook, Instagram.

  www.leaders.ro