Anul acesta, AIESEC România pregătește o nouă ediție Youth Speak Forum!
Evenimentul de tradiție în România își propune să atragă atenția asupra tematicilor de interes social, concentrându-se pe rezolvarea problemelor de actualitate din România.

Participanții au ocazia de a descoperi mai multe despre subiectele pe care le vom discuta anul acesta, Acțiunea Climatica și Consumul si Productia Responsabilă, dar și de a propune idei și proiecte care să fie implementate ulterior pentru a proteja mediul înconjurător.

În prima zi vom avea parte de workshop-uri și keynote-uri facilitate de partenerii noștri prin care participanții pot vedea rolul pe care îl avem atât noi, cât și companiile în vederea creării unui viitor mai sustenabil.

Evenimentul începe pe data de 25 Aprilie și continuă pe 26 Aprilie, în cea de-a doua zi organizându-se World’s Largest Lesson, o inițiativă prin care facilităm ateliere de lucru elevilor din școlile din București, bazate pe subiectele discutate în prima zi a evenimentului.

Înscrie-te și tu la eveniment aici

De asemenea, prin parteneriatul la nivel global cu ONU, AIESEC și-a luat responsabilitatea de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabilă către cat mai mulți tineri și de a-i implica prin activități concrete în atingerea lor. Acesta este motivul pentru care în fiecare an evenimentele noastre au la bază un studiu național care să ne ajute să înțelegem care sunt interesele și tendințele tinerilor din România. Studiul este în derulare acum, putând fi completat chiar aici.

Poți urmări evenimentul și pe social media:
Facebook: Youth Speak Forum 2023
LinkedIn: LinkedIn
Pentru mai multe detalii, ne puteți trimite un mail la: diana.stanciu@aiesec.net

***

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 100 țări. În România AIESEC este prezentă în 12 raşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.