Teen Entrepreneur - pentru cei cu abilitati de leadership, freelanceri, initiative de business sau proiect de tip ONG;
Innovative Youngster - pasionati de stiinta (chimie, fizica, matematica, informatica, mecanica), tehnologie sau inginerie;
Community Lover - voluntari si activisti cu atitudine, rezultate si vechime;
Popular Teenager - bloggeri, vloggeri, participanti la TEDx, cu abilitati de public speaking sau aparitii in presa;
Inspirational Performers - inclinatii catre aria artistica (desen, pictura, muzica, dans), sportiva sau academica (alte domenii decât STEM, de exemplu: geografie, biologie, istorie, limba si literatura româna, limbi straine, psihologie etc.)

Februarie va fi luna Exceptionala a anului 2016. Nu stim daca astrologii sau cercetatorii britanici sunt de acord cu aceasta afirmatie, dar putem garanta ca 65 de tineri vor fi de acord cu noi. Cum asa? Simplu! Februarie este luna in care dam startul celei de-a doua editii a proiectului Exceptionalii.
 
Programul Exceptionalii 2016 va incepe pe 7 februarie si va cuprinde o tabara de inovatie cu ateliere interactive (7-10 februarie 2016), o imersiune in lumea business din Bucuresti in care companii de top isi deschid portile si isi prezinta povestile de succes (10-12 februarie 2016), finalizând calatoria exceptionala cu un proiect cu impact in societate (15 februarie - 25 aprilie 2016).
 
Grabeste-te, locurile sunt limitate, dar acum ai sansa ca 2016 sa fie anul schimbarii tale! 
Inscrie-te aici si indrazneste sa iti construiesti un viitor exceptional!