Instituția Internațională SEK, fondată în Madrid acum 130 de ani, va deschide în toamna acestui an prima școală din România. SEK Bucharest International School ofertă educație trilingvă, combinând curricula națională cu cea spaniolă și americană și oferă elevilor diplome recunoscute la nivel european. Toate cele 26 de centre ale Instituției Internaționale SEK sunt recunoscute oficial în cele 15 țări în care își desfășoară activitatea, oferind o infrastructură educațională modernă și echipe didactice de primă clasă.

Înființată în 1892, școala internațională SEK este locul în care inovația pedagogică se întânește cu respectul pentru tradiție, pentru a oferi programe educaționale dinamice, care încep de la educația timpurie a copiilor și pot continua până la programele de doctorat din cadrul universităților SEK. Elevii școlilor SEK sunt susținuți în fiecare aspect al învățării prin filozofia pedagogică care stă în spatele programelor educaționale, permițându-le să atingă standarde academice înalte, dar să dezvolte și valori profunde pentru viitor: toleranță, echilibru, spirit civic, conștiință de sine și dorință de dezvoltare, respect pentru societate și mediul înconjurător.

 
„În calitate de educatori, misiunea noastră principală este să aducem inspirație, cunoștințe și inovație pentru fiecare dintre elevii noștri, pentru a-i forma să-și atingă potențialul în activitatea academică. Prin programe dinamice, ne străduim să dezvoltăm indivizi cu puternice calități colaborative, comunicative, morale și creative, cu pasiune pentru învățare pe tot parcursul vieții. Ne vom deschide porțile în România cu programe de grădiniță și școală primară, iar pe măsură ce elevii noștri vor crește, ne vom extinde oferta academică la învățământul gimnazial și liceal” - Alina Pele, director SEK Bucharest International School.
SEK Bucharest International School este situată în incinta Sema Parc, într-una dintre cele mai impozante clădiri existente în campus, complet modernizată și adaptată nevoile moderne de educație. Cu acces direct din Splaiul Independenței, clădirea se află la câteva minute de Opera Națională și Palatul Parlamentului și este conectată cu mijloace de transport în comun, dar beneficiază și de un spațiu generos de parcare, pentru ca părinții să poate aduce și prelua copiii în siguranță. De asemenea, curtea amplă a școlii dispune de spații de joacă și activități în aer liber. Clădirea este previzută deja cu posibilitate de extinderea ulterioară, de la programa de grădiniță și școală primară, către învățământul gimnazial și liceal, astfel încât odată cu dezvoltarea instituției, nu vor fi necesare relocări.

Părinții interesați să afle mai multe despre grădinița și școala primară SEK Bucharest International School pot programa o întâlnire cu conducerea școlii accesând https://sekbucuresti.ro/admissions/admission-criteria/ sau la adresa de email admission@sekbucuresti.ro.

| Facebook | Instagram |