Contextul actual ne îngreunează tuturor demersurile și proiectele, în special cele artistice, educaționale și culturale. Însă noi, echipa ”Super”, refuzăm să ne lăsăm intimidați și continuăm să promovăm în continuare obiectivele noastre – să încurajăm tinerii să se facă auziți, să se exprime creativ și să își urmeze pasiunea – mai ales că festivalul nostru a câștigat la Gala Societății Civile 2020 Premiul I al secțiunii „Proiecte pentru Tineret” și Premiul II la secțiunea „Artă și Cultură”. Lucrăm de zor la ediția a 9-a a festivalului și am pregătit deja o serie de evenimente care au rolul de a promova și ajuta ”Super” să crească în continuare. 

Campanie Crowdfunding
Pentru a putea desfășura festivalul și atelierele ”Super9” în 2021, în lipsa fondurilor instituționale, am lansat o campanie de crowdfunding pe platforma Galantom. Avem nevoie de tine ca festivalul să poată continua într-un an dificil pentru proiectele culturale din toată țara. Oamenii de toate vârstele vor putea contribui la a ține în viață acest spațiu sigur, divers și creativ, înrădăcinat în artă și educație, pentru toți adolescenții din România. Orice sumă este binevenită și poate face o mare diferență pentru participanții „Super”!
Campanie de crowdfunding: superfestival.galantom.ro 

Panel „O lume Super9” - Am lansat campania de crowdfunding în cadrul unui panel live pe Facebook. Înainte de Crăciun, le-am avut ca invitate la acest panel, moderat de Luca Istodor (directorul festivalului), pe Ada Solomon (producător de film), Georgiana Sârbu (profesoară la Colegiul Național Tudor Vianu), Sia Piperea (elevă și selecționer de filme la ediția anterioară a festivalului) și Oana Balaci (studentă, fost Super Ambasador în 2019 și 2020 la Sibiu). Am discutat despre problema educației și culturii în perioada pandemiei, despre cum au fost adolescenții afectați de aceasta și de ce au nevoie de un spațiu artistic precum ”Super” pentru a continua să viseze, să își asume rolul de creatori și să se dezvolte personal.
 
Ca ”Super” să continue să ofere adolescenților un spațiu liber, constructiv și progresiv unde să se poată exprima artistic și evolua, avem nevoie de tine! Împreună, putem construi o comunitate puternică și unită pentru artiștii tineri din România, contribuind la a forma următoarea generație de creatori și de public!